4749 TL Xiaomi Mi 10T 5G 128-8GB/Snpdrgn 865/6.67 144Hz/64MP(IMX682)+20MP(S5K3T2)/5000mAh(33W) https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-10t-128-gb-siyah-cep-telefonu-fiyati-47867// Resmi web sitesi: https://www.mi.com/tr/mi-10t/ Detaylı özellikler: https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10t_5g-10473.php https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-10t |
4749 TL Xiaomi Mi 10T 5G 128-8GB/Snpdrgn 865/6.67 144Hz/64MP(IMX682)+20MP(S5K3T2)/5000mAh(33W)
-
-
cevapları okumaya geldim. neden alınmaz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat asırı sıcak deıl onun harıcı alınır.
-
Yeni cikan f3 daha iyi degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
cevapları okumaya geldim. neden alınmaz ?Esim yok.servisi dandik.
Forumda 5000e 150 n11 kodu satılıyor 10tl. Daha ucuza geliyor n11 de. Sıcak değil yani.
Ois yok :(
-
Poco F3 almayı düşünüyordum.
Bu fiyata güncel olması dışında ne gibi artıları eksileri vardır kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
Şu telefona ois nasıl konmaz aklım almıyor
quote:
Orijinalden alıntı: 2ekmek1sutEsim yok.servisi dandik.
Alıntıları Gösternedir bu esim diyerekten google sordum bunu gördüm
Hücresel ağ bağlantısının kesilmemesi: eSIM'ler istenildiği gibi çıkarılıp takılamayacağından sürekli bir hücresel ağa bağlı kalacaksınız. Bu durum telefonları daha fazla izlenilebilir hale getiriyor. Bu normal kullanıcılar için pek sorun teşkil etmese de hükümetler veya istihbarat tarafından takip edilmek istemeyen kullanıcılar için fazlasıyla bir sorun haline gelebilir.
bana yaramıye
-
200 300 fazla verip s20 alın
Mi10 olsa olurdu ama mi10t olmaz
Şayomi telefonu 2 yıl sonra direk çöpe atıyorsun. Garantisi biter bitmez telefon sapıtıyor açılmaz oluyor. İçindeki verileri filanda unutun tabi
Valla 1 ay önce telefonum bozulsa 10T alırdım ama şimdi Poco F3 veya Poco X3 Pro satışta olduğu için onları alırım.
-
Son 3 telefonum Xiaomi. Hanımın ve kızın telefonları Xiaomi. Hepsi yurtdışı cihaz. Özellikle işte defalarca yere düşürmeme, ha bire rom, root, magisk yükle kaldır uğraşmama rağmen hiç birisini 2 yılda çöpe atmadık şükür.
-
Bu nasıl bir on yargıdır,her şeyi geçtim 5 sene boyunca kullanıp yedekleme yapmıyor musun hiç.
kale boş, salla tabi. 5 yıldır xiaomi mi 5s kullanıyorum. 3 kere batarya değişti, miui 11 kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: arapaşığı
Şayomi telefonu 2 yıl sonra direk çöpe atıyorsun. Garantisi biter bitmez telefon sapıtıyor açılmaz oluyor. İçindeki verileri filanda unutun tabi
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
kale boş, salla tabi. 5 yıldır xiaomi mi 5s kullanıyorum. 3 kere batarya değişti, miui 11 kullanıyorum.
Alıntıları GösterMi5'i annem, Mi5s babam kullanıyor. 5 yıldır tık demedi.
-
3yıldır note 5 pro kullanıyorum elektronik şans işidir markalara sallamayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: salvery200 300 fazla verip s20 alın
Mi10 olsa olurdu ama mi10t olmaz
Neden s20 tercih edilmeli? Mi 10t işlemcisi daha iyi.
Kamerası da 108mp. Neden s20 tercih etmeliyiz söyler misiniz?
Bende s20 var , mi 10t de almayı düşünüyorduk açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
cevapları okumaya geldim. neden alınmaz ?
|
Son 3 telefonum Xiaomi. Hanımın ve kızın telefonları Xiaomi. Hepsi yurtdışı cihaz. Özellikle işte defalarca yere düşürmeme, ha bire rom, root, magisk yükle kaldır uğraşmama rağmen hiç birisini 2 yılda çöpe atmadık şükür. |
Şu telefona ois nasıl konmaz aklım almıyor |
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- turkcell faturalıya geçiş
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- bimcell hediye internet kazanma
- 1 günlük 10 gb linki
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X