Şimdi Ara

47 Ronin (2013) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda izledim filmi.
    Tek diyeceğim, bu kadar harika bir hikayeyi ancak bu kadar kötü bir filme dönüştürebilirlerdi, tebrik ediyorum..
  • tr ler çıkmış. 720p tr ne zaman çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Sonunda izledim filmi.
    Tek diyeceğim, bu kadar harika bir hikayeyi ancak bu kadar kötü bir filme dönüştürebilirlerdi, tebrik ediyorum..

Cok siradan bir film olmus , Keanu Reeves bile kurtaramamis filmi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler filmi izleyeyim mi tavsiye ediyor musunuz?

• Fragmanlara inanmayacağım bundan sonra.Vasat bir film.Zaten uzak doğu sinemasını sevmem sırf Keanu Reeves için izledim.Umarım daha güzel yapımlarda görürüz kendisini.
  • rezalet bir film. ne senaryo var ne sinematografi.

bir güzel çorba kaynatmış yeni yetme yönetmen carl rinsch.

olan keanu reeves ve hiroyuki sanada'ya olmuş. sırf bu iki ismin hatırına devam ettim izlemeye.

oyuncular ingilizce konuşacam kasmışlar da kasmışlar. film ingilizce olmasıyla zaten baştan taça çıkıyor.

izlemeyen hayatından 2 saat kazanır.

o kadar diyorum.
  • pek vasat sayilmazdi ama hikayenin tamami dogrumu orasi supheli
  • Hani bir beklentim yoktu, merak ettiğim için ve de Keanu Reeves var diye izledim ama bu kadar da kötü olmasını beklemiyordum en azından, sonunu zor getiriyorsunuz adeta. Bir filmi kötü, vasat da iyi yapan tüm unsurları teker teker bu filmde sorguladığınız vakit nereden tutsanız elinizde kalıyor; vasatın altında bir kurgu ve dolayısıyla filmin başarısız işlenişi, hikayede birbiriyle bağlantısız/gereksiz ara öğeler, mantıksızlıklar, basit görsel efektler derken ne ararsanız var. Vakti zamanında gişede neden çakıldığını filmi izledikten sonra daha iyi anlamak da mümkün.

Bu denli yoğun biçimde mitlere ve her sıkıştıklarında "Cadı yaptı oldu" numarasına yüklenmeselermiş; kurgu, senaryo gibi unsurlara daha fazla özensenlermiş bir ihtimal ortaya daha mantık çerçevesinde ve ayakları yere basan, Japon kültürünü ve klasik bir intikam hikayesini birleştiren belki başarılı bir yapım bile çıkabilirmiş halbuki. Hikayeye de yazık olmuş, gerçekten böylesi normal bir hikayeden bu denli gerçeküstü bir film çıkarmak ve çarçur etmek kimin aklına geldi, merak ettim.

• Reeves için izledik elimizde patladı film 3/10
  • Potansiyelini kullanamamış bir film. Doğaüstü olaylara girmeden ve Keanu Reeves'siz çekilse son derece güzel bir film olabilirdi. Bu haliyle 6/10 veriyorum. Boş vaktiniz varsa izlenebilir.
  • son samuray çakması gibi olmus bu film hafif 7 samuray esintileride vardı keane de pek aktif değildi rolünün karşığını iyi veremediğini düşünüorum boş zamanda izlenebilcek çerezlik bir film .
  • potansiyelsiz reeveste istek yok kan bile yok adam bıçağı açmadan harakiri çekiyor

• Keanu olmamış bence de.Onsuz da gayet güzel bir film, zati arkada boynu bükük takılıyor genelde.O karakterde bir rol için daha çekik gözlü biri lazımdı.Son sahnedeki cadı olayı pek sarmasa da beğendim.Dövüş sahneleri,kostüm ve son sahnedeki kiraz ağacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 10 Mayıs 2014; 2:12:36 >
  • Kostümler iyiydi. Ama işleyiş ve sonuç iyi değildi.
  • Çok güzel bir filmdi. Japon kültürüne hayranım zaten üzerine bu film çok iyi gitti. 7/10 Puanım.
  • Senaryosu aslında çok iyi ama filme uyarlayamamışlar. Filmde efekt dışında başka hiç bi şey yok. Vasat ve sıkıcı film olmuş.

• Bekledigimin altında kaldı gerçekten orta ayarda bir film ne zaman kaybı ne ahım şahım denecek bir film
  • Keanu Reeves icin izlenmez mi?

• sinemada gitmiştim bu filme şahsen zaman ve para kaybıydı diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.