Şimdi Ara

46HX850 3150TL 2. El alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nurkan09

affınıza sığınarak albani arkadaşın dediği bir cümle vardı."Sony HX850 serisi Türkiyede abartılan bir paneldir."demişti.bende bu cümleye aynen katılıyorum.Panasonic vt serisi,samsung 8000 serisi,philips 8000 serisi bana göre de daha iyi panellerdir.sony nin bana göre en iyi paneli hx920 dir.

MAğazada yan yana izlediğim tvler arasında hx850 çoğunu tokatlıyordu. Şuan satılan yeni seri w805 den çok daha iyidir , kapalı kutu w805 alacağıma gider teşhir hx850 alırım o kadar iyi bir paneldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurkan09

affınıza sığınarak albani arkadaşın dediği bir cümle vardı."Sony HX850 serisi Türkiyede abartılan bir paneldir."demişti.bende bu cümleye aynen katılıyorum.Panasonic vt serisi,samsung 8000 serisi,philips 8000 serisi bana göre de daha iyi panellerdir.sony nin bana göre en iyi paneli hx920 dir.

Bahsettiğin lafı ben etmedim,ya sen yalnış anladın ya da ben durumu izah ederken farklı bir anlatım yazmış olabilirim!

Ancak bu yazdığın şeyi birisi geçmiş de yazmıştı o da kimdi biliyormusun ANDY1 denen ve şimdi Fake "Yazılımx" olarak yine saçmalayan kişidir

"abartılan bir paneldir" lafını o çakal yazmıştı,hiç bir boktan anlamadığı için! bunun maksadı bana laf atsın,taş atsın v.s şimdi fake olarak yine girmiş ve saçmalıyor

bu sefer gelmiş tam tersini yazarak 850 en iyi panel diyor

Benim bahsettiğim durum ise ki ben bunu her zaman yazarım "SE nin TR deki absürt fiyat politikasıdır"! aşırı kasan fiyatları ile...

Ayrıca 850 panel Samy 8x/Phil8x den çok daha iyidir hem teknik olarak hemde resim kalitesi olarak!
    Pany VT ise PDP dir ve işin bu kısmı,alacak kişinin PDP mi yoksa LCD mi tercihine bağlı olarak değişir,bana göre PDP ler her zaman daha iyidir

2011-12 model 920 ise Sony de en iyi seridir ama SE nin saçma fiyatlandırması ile hala ciddi pahalıdır,bu 920 şu anda piyasadaki en iyi paneldir
    850 de ondan sonra gelir++

CAN

• andy1 = yazilimx sony hx850 iyidir ya kim kötü diyor. Bu sene ki w805'den çok daha iyidir bence ama 3150 tl biraz yüksek derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

andy1 = yazilimx sony hx850 iyidir ya kim kötü diyor. Bu sene ki w805'den çok daha iyidir bence ama 3150 tl biraz yüksek derim.

3150 değil arkadaşlar ya; 3000 Tl ye vereceğim.
    TV de en ufak kılcal çizik dahi yok; 5 senelik Sony tarafından hem kaskosu, hem garantisi var. (400 tl ye yaptırıldı)
    Yanında 2 adet Sony BR-250 gözlük (yaklaşık 350 tl) hediye vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

andy1 = yazilimx sony hx850 iyidir ya kim kötü diyor. Bu sene ki w805'den çok daha iyidir bence ama 3150 tl biraz yüksek derim.

3150 değil arkadaşlar ya; 3000 Tl ye vereceğim.
    TV de en ufak kılcal çizik dahi yok; 5 senelik Sony tarafından hem kaskosu, hem garantisi var. (400 tl ye yaptırıldı)
    Yanında 2 adet Sony BR-250 gözlük (yaklaşık 350 tl) hediye vereceğim.

Daha büyük panel arayışına girmeseydin eminim bu fiyatlara satmazdın hatta satmayı bile düşünmezdin. Benim 5 yıl kasko ve 2 adet gözlüğüm olmamasına rağmen yine satmam, gerçi yatak odasında duruyor haftada 1 film izlemek için açıyorum ama yine satmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 23 Şubat 2014; 18:23:33 >

• 46HX850 mi tercih edersiniz 46w905 mi tercih edersiniz neden ?

46hx850 3000tl peşin para 5 yıl kaskolu sony garantili ve çift gözlüklü

46w905 sony center bayisinden sıfır 4250tl taksitle
  • Hikmet eMail attım,oradan duruma bak;ayrıca bizim Sony başlığından takip et gerisini ok+
  • @edi

panelin 2,5/3 kağıt arası "eder",sen özellikle birilerinin yorumlarını geç bir kalem!

>Sony de gözlükler pahalıdır!baız modelleri ise çok daha pahalıdır v.s satan da elbette bunu da değerlendirecektir
    >"5 yıl Sony +Garantisini bilmeyenler" ahkam kesmesin ama bilenler biliyor! ve SE bu konuda çok ciddi iyidir,bu şekilde panelin de sorun olanların da işlerini hep onları memnun edecek halde bitirdiler!

ben 2,5 kağıt eder derken;aslında gözlük+garanti "hariç" olarak değerlendirdim! ama bunları da katarsak 3 kağıt bu panelin ve performansı+kalitesi olarak ederidir!

veya belki bir 200/300 kağıt daha düşerse,alınır bir paneldir,Edi sen de illa 3 kağıt isterim deme dostum yani sana şimdi 2,8 versem olmazmı bu iş? yani bana olur ama sen olaya herkes
    için bak++

CAN
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    edi ustam özel mesaj attım bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akasey

edi ustam özel mesaj attım bakar mısın?

PM cevaplandı arkadaşım...
  • edi ver şu paneli artık kardeşim,ben rakam ve diğer detayları ona dün mail den aktardım,rakam aslında ok gibiydi veya aynen öyle idi,gürüşün işi bitirin gar++

CAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

edi ver şu paneli artık kardeşim,ben rakam ve diğer detayları ona dün mail den aktardım,rakam aslında ok gibiydi veya aynen öyle idi,gürüşün işi bitirin gar++

CAN

Can abi kime, ne kadara vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 19 Mart 2014; 14:35:34 >
  • Arkadaşlar Hx920 Lafı Geçtiği İçin Yazıyorum.Bilenler Beni Bilir, Bursa Anatolium Sony Center'da Çalışıyorum.Ancak Kişisel Sebeplerden Ötürü Uzun Zamandır Foruma giremiyorum.Depomuzda Bir Adet Kapalı Kutu 46HX920 Cihaz Bulunmaktadır.Cihaz İle İlgili Yeni Bilgim Oldu,Yoksa Çok Daha Önceden Satardım Cihazı.Buradan Bilen Birinin Hemen Alacağını Düşünüyorum Çünkü Patrondan Aldığım Fİyat Bence Çok İyi.İmkanım Olsa Direk Ben ALırdım. Cihaz 4000 Tl'dir.Bu Fiyata Taksit Yapabiliyorum Mağazamızdan.İlgilenen Arkadaşlar Bana Ulaşabilirler. Selamlar...
    Oğuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: albani

edi ver şu paneli artık kardeşim,ben rakam ve diğer detayları ona dün mail den aktardım,rakam aslında ok gibiydi veya aynen öyle idi,gürüşün işi bitirin gar++

CAN

Can abi kime, ne kadara vereyim

Edi sanırım "Akasey" istiyordu,bana geçen gün ulaştı;ben de senden ve başlıktan bahsetmiştim ve sana ulaşacaktı kendisi doğrudan,valla bir dünya insan aradığı için beni
    kim-kimdir ne istiyor v.s unutuyorum yaw,rakam olarak da 3 kağıt ver işi bitir demiştim+durumlarını da ayrıca yazmıştım,gerçi sen de yukarıda yazmıştın

++

• Hx750 lerin sifiri var 920den ne farki var

• Mrb arkadaslar 46HX 850 arıyorum satan varsa bana bana mesaj atın

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Mrb edi tv duruyormu satınızmı @edi1907

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.