Şimdi Ara

46hx700 mü 46z5800 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 46hx700 ile 46z5800 arasında kaldım 5800 sony Türkiye garantili yok hangisini alacağımı şaşırdım media playerdan film seyrdecegim iyun oynayacağım hd receiver ile tv seyredeceğim ne önerirsiniz bu arada hx700 de bu hafta %10 ila 15 arasında fiyat düşecekmiş yardımcı olurmusunuz



  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackmagicman

    46hx700 ile 46z5800 arasında kaldım 5800 sony Türkiye garantili yok hangisini alacağımı şaşırdım media playerdan film seyrdecegim iyun oynayacağım hd receiver ile tv seyredeceğim ne önerirsiniz bu arada hx700 de bu hafta %10 ila 15 arasında fiyat düşecekmiş yardımcı olurmusunuz



    merhaba;

    bende bu iki tv arasında kaldım ve seçimimi z5800 olarak yaptım! hatta bu forumdan tanıştığım "atoprak" kullanıcı ismini kullanan arkadaşım ile beraber 46 z5800 aldık!

    tv yi kurdum ve denedim, sd yayında gayet başarılı. hd filmlerde ise tek kelime ile müthiş!
  • nerden ve kaça aldınız.
  • Z5800 almaya karar verdim fakat nerden almalıyım. İstanbul Blişimde 2+3 yıl uzatılmış garanti var. Sony kendisimi veriyor bu garantiyi? Fiyatıda diğer yerlere göre çok uygun.

    SD yayını pek umurumda değil Sadece Blurayde FUll hd film izleyeceğim ve ps3 oynayacağım. HX700 düşünürken Z5800 de karar kıldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ostrich

    Z5800 almaya karar verdim fakat nerden almalıyım. İstanbul Blişimde 2+3 yıl uzatılmış garanti var. Sony kendisimi veriyor bu garantiyi? Fiyatıda diğer yerlere göre çok uygun.

    SD yayını pek umurumda değil Sadece Blurayde FUll hd film izleyeceğim ve ps3 oynayacağım. HX700 düşünürken Z5800 de karar kıldım.



    istanbul bilişimde z5800 yok!!! 2+3 yıl verilen garantide üzerine para verilerek satın alınan istanbul bilişim garantisi! z5800 sony tarafından resmi olarak türkiye ye getirilmiyor...

    teknosepet de sony z5800 var, siteden telefon numarasını arayın ve Fehmi bey ile görüşün. kendisi size yardımcı olacaktır...
  • Sony center da 46Z5500 ün fiyatı ne kadar?
  • Up link arkadasa çok teşekkür ederim bugün Fehmi beyle gorustum ve bir çok yerle görüştüm fakat z5800 hiç bir yerde yok :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackmagicman

    Up link arkadasa çok teşekkür ederim bugün Fehmi beyle gorustum ve bir çok yerle görüştüm fakat z5800 hiç bir yerde yok :(



    yapma hocam.... üzüldüm valla, sanırım tv nin fiyat + performans olarak çok uygun olması tükenmesine neden oldu! çünkü sony 46z5500 geçen hafta hepsiburada.com da 4890 gibi fiyatdan satılıyordu.!!!
  • Sizce istanbul bilişimden almak mantıklı bir kararmı olur? Bu ay içinde kesin alacağım bir tv

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-46Z5800-LCD-TV,11247.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threp -- 12 Nisan 2010; 17:23:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ostrich
    Sizce istanbul bilişimden almak mantıklı bir kararmı olur? Bu ay içinde kesin alacağım bir tv

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-46Z5800-LCD-TV,11247.html

    Hocam ordada Urun yok
  • MErhabalar,

    İmaknınız varsa mutlaka Z5800 tercih edilmeli.. ama olmassada hx700 hiç kötü bir TV değil.

    up-link arkadaşımız ile biz baya bir kafa patlattık ve bahsedilen site üzerinden ilgili kişiler ile saolsun up-link arkadaşımız iletişime geçti ve satın almayı yaptık. Zaten çok spontane oldu .. TV gelir gelmez aynı saatte 2 tane sattı .. muhtemelen onlarda özel siparişle getirmişler.

    İnşallah bulabilirsiniz.. ben pratikev sitesinde de görmüştüm diye hatırlıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 12 Nisan 2010; 21:54:24 >
  • Enerji tüketimi konusunda Sony sitesinde Z5500 için mağaza modu 241 W, ev modu 166 W diyor. Bu iki mod arasında ne fark var. Mağaza modunda panel arkasındaki ışıkları daha mı fazla açıyor da güç daha fazla tüketiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dalyaci

    Enerji tüketimi konusunda Sony sitesinde Z5500 için mağaza modu 241 W, ev modu 166 W diyor. Bu iki mod arasında ne fark var. Mağaza modunda panel arkasındaki ışıkları daha mı fazla açıyor da güç daha fazla tüketiliyor.



    tam olarak neye göre değerlendirildiğini bilmiyorum. ben ev modunda kurduğum için mağaza modu ile arasındaki farkı bilemiyeceğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dalyaci

    Enerji tüketimi konusunda Sony sitesinde Z5500 için mağaza modu 241 W, ev modu 166 W diyor. Bu iki mod arasında ne fark var. Mağaza modunda panel arkasındaki ışıkları daha mı fazla açıyor da güç daha fazla tüketiliyor.



    Evet genelde hem daha parlak, hemde renk olarak birazdaha abartılı ir moddur magza modu ... mağzadaki "al beni"yi arttırır... bununla beraber güç tüketimi artar.... her markanın bu tip bir uyarlaması var ürünlerinde
  • HX700 modelini almayı düşünürken konuda z5500 ün tercih edilmesi kafamda soru işaretleri oluşturmuştu. Bugün İstanbul Bilişime gidip HX700 ile Z5500 ü karşılaştırdım HX700 ün renkleri gözüme daha hoş gözüktü daha canlıydı. z5500 de beyaz kısımlar hafif grimsi ve bulanıktı hafif.

    İki tv de de aynı yayın vardı ama yaptıkları ayardanmıdır bilemiyorum hx700 çok daha iyi gözüktü gözüme.
  • ps3 baglıyacaksan ınternettekı INPUTLAG sevıyelerını bır kontrol et sonra al derım
  • Bence SONY almadan önce bir imkanınız var ise Fulya'da real marketin olduğu yerdeki MEDİA-Markt'a gidin SONY HX700 ve LX700'ün menülerini bir inceleyin derim. Sony HX700 ve LX700 media markta açık olarak var ve Dün akşam Kurulmuş.40". İkisinin de menü ayarlarını yapamadık.TV'ler KİLİTLENDİ KALDI: çok güzel görüntüleri ama?? Menü'de resim ayarlarına girince her iki model de zırvalamaya başladı. Çalışan arkadaş, tv'yi kapattı açtı, fabrika ayarlarına geri döndü..Maalsef. Bende TV bakmak hatta almak iiçin gitmiştim. Hatta Sony46HX700 almaya niyetli idim??? Ama iki modeldeki Menü sistemi de aynı imiş. Yeni jenerasyon menüler. DOlayısı ile kilitlenip kalıyor. Herhalde halledeceklerdir ama ben ASLA almam. düşünsenize, parlaklık ayarlarıı veya contrast ayarlarını yapacaksınız, MENÜ kilitleniyor ancak TV'nizi kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.Düzeliyor dediğim menu kapanıyor. Yoksa düzeldiği filan yok. Gene deneyin gene kilitleniyor. SONY?? HX ve LX serisi mi?? ASLA...NX'de aynı menüyü kullanıyor..Bilgilerinize..

    SAMSUNG için ise Bende 46B653, Kardeşimde 55B7000, Babamda ise 46B7000 arkadaşımda da 46B653 serisi var. Çok yakın zamanlarda aldık ve alalı daha 8-9 ay oldu. hepimizin PANELİNDE lekeler çıktı. Bendekinde sağ kenar ortada avuç içi kadar, Babamdakinde sağ sol üst köşelerde ve panelin ortasında sanki hani excel'de BAR'lar yaparsınız raporlarınız sunarken onun gibi, kardeşimdeki tam facia ekranın 4 köşeşinde ve kenar ortalarında siyah lekeler var. Tabii ki hepimiz servis çağırdık. hepimiz yaklaşık 3 aydan beri bekliyoruz. Babama 15 gün evvel arayıp Yeni bir 46B7000 vereceklerini söylemişler ama en az 1 ay sürer demişler (Televizyon yokmuş ellerinde (yalana bak) Babam sabırla bekliyor.

    Kardeşim ve ben 30 iş gününü geçince telefon açıp servise sorduk. (altıntepe bostancı servisi benimki) Bana size yeni tv vereceğiz dediler.Bende Ücret iadesi istedim. YASAL süreyi katlayarak geçmemize rağmen hala kardeşim ile ben paramızı alamadığımız gibi bir sürü hakaret ve garip insanlar ile muhatap olmak zorunda bırakılıyoruz. NE O SAMSUNG Türkiye'ye kendisi gelmiş, işleri Anadolu Holding'den devir alıyormuş___?? BİZE NE__??

    Demek istediğim Samsung'un servis rezaleti değil. Bu yukarıda adı geçen TV modellerinin panellerinde sorun var. BENCE......(belki de başka modellerinde de vardır ama ben bilmiyorum) Lekeler sadece BEYAZ veya Yeşil fonda ÇOK net olarak gözüküyor. Diğer renklerde belli bile olmuyor bu arada.

    Bunları bilirek SONY veya SAMSUNG alcak olan arkadaşlarıma da iyi şanslar dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.