Şimdi Ara

46f6470 sd görüntü berbat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün kurulan tvde sd görüntü çok kötü bunun için yapabileceğim bi ayar var mıdır.
    bazı arkadaşlar samsung es6340 ın sd görüntülerini atmışlardı ve iyi sayılırdı biliyorum fazla bişey beklememeliyim ama bu görüntü olması gerektiğinden daha kötü ayarlarla ilgili olduğunu düşünüyorum
    -şuan portatif küçük bi anten takılı tüplü tvde kullanıyodum bi iki güne uyduya geçecem görüntü kalitesi düzelirmi

şimdiden cevaplar için teşekkürler

bi iki gün içerisinde uyduya geçeçem :) umarım daha iyi bi sd performansı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 15 Temmuz 2013; 1:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tvden iyi verim almak için hduydu + altın uçlu hdmi gibi şeyler alın ....

görüntü ayarlarıda önemli ....

Orijinalden alıntı: mu5tafa

2500 tl lik bir tv ve kendi dahili uydu alıcısı yok mu yani?

dahili uydu alıcısı var ama çanaktan gelen kablo yok

Orijinalden alıntı: 666azazel

led tvler hd için alınır sd ler zaten orta şekerdir .... plazma gibi olmaz

tvden iyi verim almak için hduydu + altın uçlu hdmi gibi şeyler alın ....

görüntü ayarlarıda önemli ....

bu konuda pek bi bilgim yok çatıda anten vardı bi uyducuya gidip kablo bağlatacam hd yayın alırmıyım yoksa hd yayın sadece digitürk dsmartta mı oluyor?
    Philips ve Ps3 görüntü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trthd ve 1 tane daha beleş hd kanal var hangisiydi hatırlamıyorum -- diğerleri paralı
    ATV HD
    A HABER HD
    VE 3 VEYA 4 AD. KANAL TEST YAYINI(görüntü yok) var....
    ayrıca 1 ad 3d yayın var.(türksat 3d hd)
    önerebileceğiniz 3d film ya da kısa videolara açığım bicaps.com dan iki adet 3d film indirdim (rio ve buzdevri 4 ) pek beğenmedim, bir buçuk saatlik filmlerin boyutu 1 gb falan arkadaşlar 18 gb dan bahsediyodu
    -boyutun filmin kalitesine etkisi olur mu?
    -önerebileceğin 3d ve 1080p film indirebileceğim site var mı?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

Orijinalden alıntı: nightrider21

uyduyu kurduk hd yayın güzel sd yayında ise yakından bakınca (1m falan) görüntü pek güzel değil ama 3-4 metreden güzel gözüküyor.
    önerebileceğiniz 3d film ya da kısa videolara açığım bicaps.com dan iki adet 3d film indirdim (rio ve buzdevri 4 ) pek beğenmedim, bir buçuk saatlik filmlerin boyutu 1 gb falan arkadaşlar 18 gb dan bahsediyodu
    -boyutun filmin kalitesine etkisi olur mu?
    -önerebileceğin 3d ve 1080p film indirebileceğim site var mı?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

film öneremem ama 1.5 saatlik 3d bir filmin 1 gb den çok daha fazla yer kaplaması gerektiğini bilirim. o film 3d filan değildir. hd dir en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

idm ile indirdim uzunluk 1:27:43 boyut:1,09 gb

önerebileceğin site varsa önerilere açığım :)
  • 720p ve sahte 3d film piyasada adam gibi indirecek site yok ya böyle kandırıyorlar yada paralı işler var ... en iyisi yabancı torent sitelerinden indirmek daha garantili türkçe altyazıyı eklersin zor iş 3d bulmak ...

filmde boyut önemlidir 1 gb olupda 3d olan film dvdripten farkı yoktur buda bizi vcd formatına kadar götürür gerisini açıklamaya dahi gerek yok
  • nette bulduğum en kaliteli site oydu :) tvyi aldığım bayi harddisk getirirsem 25 adet 3d film vereceğini söylemişti en iyisi bu hafta sonu bi hard disk alıp gidip o filmleri alayım önerebileceğiniz bi harddisk var mı? ucuz bişey olursa iyi olur pek kullanmam zaten

buyrun linki:http://bicaps.com/buz-devri-4-kitalar-ayriliyor-3d-turkce-dublaj-full-hd-izle/2/

bu işte var bir hile 3d bir film en az 6-7gb olmalı düşük bitrateli yada hd değildir film o yüzden iyi performans saglamamıştır.. youtubede çok iyi 3d videolar var video indirme programı kullaarak oradan kısa 3-5 dk klipler indirebilirsin
    kalite ozaman belli olur

• quote:

nette bulduğum en kaliteli site oydu :) tvyi aldığım bayi harddisk getirirsem 25 adet 3d film vereceğini söylemişti en iyisi bu hafta sonu bi hard disk alıp gidip o filmleri alayım önerebileceğiniz bi harddisk var mı? ucuz bişey olursa iyi olur pek kullanmam zaten

WesternDigital Hdd lerin babalarındandır
    olmadı tv ile aynı olsun diye bir samsung hdd de hiç kötü olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

buyrun linki:http://bicaps.com/buz-devri-4-kitalar-ayriliyor-3d-turkce-dublaj-full-hd-izle/2/

bu işte var bir hile 3d bir film en az 6-7gb olmalı düşük bitrateli yada hd değildir film o yüzden iyi performans saglamamıştır.. youtubede çok iyi 3d videolar var video indirme programı kullaarak oradan kısa 3-5 dk klipler indirebilirsin
    kalite ozaman belli olur

evet ordaki videolar çok daha güzeldi. zaten onları izledikten sonra filmleri izledim ve arada çok büyük fark olduğunu gördüm

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    teknosanın sitesine baktım bulamadım ordaki en ucuz harddisk 140 lira ben sadece filmleri taşımak için kullanacam bi seferlik yani pek iyi bişey olmasına gerek yok

seagete 170-180 tl
    wd 190 tl

1 tb de alırsan onlarda 150 tl gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.