Şimdi Ara

4600 TL'ye GameBook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda bilgisayar almak istiyorum malum karne indirimi bayram indirimi derken elbette fiyatlar düşecek fakat çok kararsız kaldım ilk başta:

Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı

Şu bilgisayarın özelliklerini gördüm çok hoşuma gitti benim isteklerimi karşılıyordu kullanıcı yorumlarına baktıktan sonra çok soğudum ama çoğu ısınma probleminin olduğunu söyledi. Hem bir oyuncu bilgisayarında ekran nasıl 30ms olabilir ki? Ardından çoğu kullanıcı bu bilgisayar yerine farklı bilgisayarlar al dediklerini gördüm bende biraz daha araştırdım.

Dell Gaming 7577 Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı

Herkesin bu modeli önerdiğini gördüm ama çoğu kullanıcıda bunda kronik batarya ve klavye sorunu olduğunu söyledi. Hem biri 8 GB RAM diğer 16 GB arada fiyat farkı da yok arada kaldım Lenovo Y520 önerdiklerini de gördüm fakat içinde 1050 olmasına rağmen aralarında baya bir fark vardı yardımlarınızı ve önerileriniz bekliyorum.
    Fiyat aralığım maksimum 4600 bunlardan farklı f/p ürünler önerirseniz onlara da bakabilirim ağır oyunlar oynayacağım genellikle.

• Lenovo Y520 (klavye sorunu diyorlar ama gene de son serilerde olmayabilir deniliyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovonun 1050ti modelide var hocam hepsiburadadan 4.249a almıştım 10 gün önce ona bakabilirsin ben memnunum cihazdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balkes73 kullanıcısına yanıt
    Sanırsam i5 1050ti modeli onu bende görmüştüm ama sanırsam turkiyede kalmadı hiç ilanları kaldırmışlar. Çok iyi bir fiyattan çok iyi bir cihaz aldın hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta %25 indirimle birlikte 4500 tl civarına satılıyordu. İndirimi tekrar yakalarsan aynı fiyata alabilirsin. Kronik sorunu yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.