quote:Orijinalden alıntı: Vaio klasik ayakkabıda 45 nike ile 47 neyseki diğer uzuvların uzunluklarıda orantılı o yüzden ayaklarımdanda şikayetçi dğeilim ee normal zaten olmasi gereken o 46 47 giyen bir adaminda 13 14 olmasi beklenemez en az 18 olmasi lazim ztn
quote:Orijinalden alıntı: Randy Marsh Bebek mezarı ayaklılar toplanmış.42 benim gayet normal ooo bamyalarda teşrif etmeye başladı
quote:Orijinalden alıntı: revenquel oha be arkadas 46 numara giyilirmi allah askına 1.84 boy 42 ayak bana buyuk gelıyor way halinize hele birisi 47.5 yazmıs deve tabanımı mubarek 46 numara cok rahat oluyo klimalı oluyo ondan giyiyoz ulan ayakkabı olmuyo bizmi istedik 46 numara ayakgımız olsun
quote:Orijinalden alıntı: Vaio quote:Orijinalden alıntı: Randy Marsh Bebek mezarı ayaklılar toplanmış.42 benim gayet normal ooo bamyalarda teşrif etmeye başladı oo helal olsun :d
benimde 45 46 arası değişiyor spor da ayrı krampon da ayrı bot da ayrı :) :) :) :) spor ayakkabı da falan sıkıntı yokta 46 numara bot çok kötü duruyor hayvan gibi yürürken ayaklarımı bile zor kaldırıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Vaio quote:Orijinalden alıntı: Randy Marsh Bebek mezarı ayaklılar toplanmış.42 benim gayet normal ooo bamyalarda teşrif etmeye başladı
quote:Orijinalden alıntı: Lolipo quote:Orijinalden alıntı: sserdar93 Bir arkadasin 50 ydi Ayak ayak değil palet mübarek. Palet de değil , çocuk mezarı.
Converse 45 Adidas 46 Tiger 47 Boy 193 Numaralar niye değişirse her markada. İnternetten ayakkabı alamıyoruz