Şimdi Ara

46 İle başlayan IP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mamunda.net e giriş yapamıyorum 46 ile başlayan IP lerle buralara giriş yapılamıyormuş. kablo neti aramama ragmen 46 ile başlayan havuzdan beni çıkartamadılar. başka bi çözüm yolunuz varmı acaba ?

• o ne sitesi hocam. bende saçma bir site çıktı. proxy ile gir diyecegim. ultrasurf mesela.
  • 178 giriyordu bende onceden bi suredir 24 le baslayan bi ip verdiler oda girmiyor. Arkadasin dedigi gibi cok lazim olursa proxy ile girilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxylerle girilmesine izin verilmiyorum.
    zamunda.net Torrent sitesi.
  • ineternet fişini eçkip taka çekip taka bnde 46 lı başlayan bir ıp aldım sonunda :S
  • Benim de başlangıçta ip adresim 46 ile başlıyordu arayıp 170 ile başlayan bir ip istedim. Başta onu seçemiyoruz dediler ama 175 ile başlayan bir ip verdiler. Şimdi zamundaya rahatça girebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 2 Şubat 2013; 11:28:47 >
  • bende bir türlü 78 ip den kurulamadım kaç aydır ayın ip nasıl kurtuluruz modemi acıp kapadım ama noramal vide bile yüklenmiyo bazen bozuk dns ler yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E footbal 25 bağlantı sorunu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda baktım bulamadım Proxy i anlatan bi başlık varmı ?
  • o siteye mail atmayı denediniz mi? benim iss bu aralıktan ip veriyor proxy den çıkarılmasını talep edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtoprak

o siteye mail atmayı denediniz mi? benim iss bu aralıktan ip veriyor proxy den çıkarılmasını talep edebilirsiniz.

Deniyecegim.
  • IP 24 le başlayna oldu yine girilmiyor yine girilmiyor HELPPP
  • Hot spot programı kurun.

Program giremediğiniz sitelere girmenizi sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Hot spot programı kurun.

Program giremediğiniz sitelere girmenizi sağlıyor.

208.67.222.222
    208.67.220.220 >DNS<
    yaptım .
    bu hotspot programlarının pc için pek yararlı olmadıgını düşünüyorum ama yanlışta düşünüyor olabilirim.
    düşüncemin aksi bi durum var ise bi program öneriniz varmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.