Şimdi Ara

46 Hx 820 veya 46hx720 Televizyon TOPLU ALIM (BURSA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında 46nx720 alıyoruz konu başlığında konumuzu devam ettiriyorduk fakat daha farklı bir yere geldiğinden üründe farklılaştığından yeni konu açmak istedim.

Şimdi konumuz şu ben ve Bursa'dan bir kaç arkadaş Sony tv alma kararını verdik.
    Bu etkinlik içinde hep beraber haraket edip daha ucuza alma fikrini paylaştık.
    Forumca şöyle bir etkinliğin önculüğünü yapalım diyorum.
    Bunun için bir sony bayi ile anlaşalım ve kaç kişi ciddi bir şekilde alacak isek bunun için firmadan (atıyorum 5 ) 5 tv lik özel fiyat isteriz.
    Ve ben özellikle bu konu için bir sony bayisi ile görüştüm kartlarını aldım ve oradaki bayan bana konu ile ilgili yarın dönüş yapacak.
    Bursa'da ikamet eden veyahut herhangi bir arkadaşına Bursa'dan aldırabilecek olan
    Sony televizyon için kesin alma kararı vermiş kullanıcılar,
    Lütfen bu konu başlığımız altında toplanalım ve kesin bir sayı çıkaralım bu sayıya istinaden bayiden net bir fiyat isteyeceğim...
    Sizlerden ricam bu türlü konularda kesinlikle zan altında kalmak istemediğimden kesin alıcıların irtibata geçmesini rica ediyorum.
    Buradan konumuzu ilerletelim ve kesin alım yapacak kullanıcıların tel.bilgilerinide bana p.m yolu ile iletirlerse herkesi tek tek arayacağım ve alım için onay alacağım.
    onayı aldığımda fiyatıda beğenirsek bütün alım yapacak kullanıcıları tekrar tek tek arayıp gün ve saat vereceğim.
    O gün orada buluşup ödememizi yapıp tv lerimizi alıp çıkacağız.

46hx720 veya 46hx820 alımında bulunacağız.

Bugün 46hx820 için 4199 TL fiyat afişini gördüm ve ilgili bayana konuyu aktardığında patron ile görüşelim ve size bir fiyat versin bakarsınız size indirim yapar bakarsınız
    Fiyat 4199 TL de kalır ve 2 adet gözlük verir fikrinde bulununca ben biraz heveslendim.

Not:Stand ellerinde kalmadığından stand hediyesini kaldırmışlar.Ve axess 12 taksit dediler.
    Ürünlerimizi kesinlikle paralel ithalat almayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpotur -- 22 Nisan 2012; 1:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

Arkadaşlar merhaba,
    Aslında 46nx720 alıyoruz konu başlığında konumuzu devam ettiriyorduk fakat daha farklı bir yere geldiğinden üründe farklılaştığından yeni konu açmak istedim.

Şimdi konumuz şu ben ve Bursa'dan bir kaç arkadaş Sony tv alma kararını verdik.
    Bu etkinlik içinde hep beraber haraket edip daha ucuza alma fikrini paylaştık.
    Forumca şöyle bir etkinliğin önculüğünü yapalım diyorum.
    Bunun için bir sony bayi ile anlaşalım ve kaç kişi ciddi bir şekilde alacak isek bunun için firmadan (atıyorum 5 ) 5 tv lik özel fiyat isteriz.
    Ve ben özellikle bu konu için bir sony bayisi ile görüştüm kartlarını aldım ve oradaki bayan bana konu ile ilgili yarın dönüş yapacak.
    Bursa'da ikamet eden veyahut herhangi bir arkadaşına Bursa'dan aldırabilecek olan
    Sony televizyon için kesin alma kararı vermiş kullanıcılar,
    Lütfen bu konu başlığımız altında toplanalım ve kesin bir sayı çıkaralım bu sayıya istinaden bayiden net bir fiyat isteyeceğim...
    Sizlerden ricam bu türlü konularda kesinlikle zan altında kalmak istemediğimden kesin alıcıların irtibata geçmesini rica ediyorum.
    Buradan konumuzu ilerletelim ve kesin alım yapacak kullanıcıların tel.bilgilerinide bana p.m yolu ile iletirlerse herkesi tek tek arayacağım ve alım için onay alacağım.
    onayı aldığımda fiyatıda beğenirsek bütün alım yapacak kullanıcıları tekrar tek tek arayıp gün ve saat vereceğim.
    O gün orada buluşup ödememizi yapıp tv lerimizi alıp çıkacağız.

46hx720 veya 46hx820 alımında bulunacağız.

Bugün 46hx820 için 4199 TL fiyat afişini gördüm ve ilgili bayana konuyu aktardığında patron ile görüşelim ve size bir fiyat versin bakarsınız size indirim yapar bakarsınız
    Fiyat 4199 TL de kalır ve 2 adet gözlük verir fikrinde bulununca ben biraz heveslendim.

Not:Stand ellerinde kalmadığından stand hediyesini kaldırmışlar.Ve axess 12 taksit dediler.
    Ürünlerimizi kesinlikle paralel ithalat almayacağız.

Kardfeş ben önceki konuda da belirmiştim. 46hx820 yi sadece televizyonu 4000 tl alma imkanım vardı ama ben 3700 filan bulursak direk alırım diyorum. bu arada ben de varım

• hocam nezamandır 46nx720 başlıgı altından bir sonuç çıkmadı.
    bunun sebebi de herkesin farklı bir son alım tarihi olması.

bence önce kesin bir son alım tarih belirleyin ve bunu esnetmeyin, o tarihe kadar fiyat araştırın o tarih geldiğinde de 3 kişi 5 kişi neyse gidin en uygun yerden alın.
    gördüğüm kadarıyla bir çok kişi evlilik öncesinde ve genelde mayıs - haziran ayları içinde tv almak istiyor.

henüz bende tv almadım, mayıs ayı ortalarına kadar (yani önümüzdeki 1 ay içinde) kesin alım yapacağız derseniz hx820 alamam ama hx720 alabilirim, bir liste oluşturacaksanız benide ekleyin.

not :konu başlıgına iki kere 820 yazmışsın.
  • ntorenci

Tamam dostum zaten sen Carrefour da ki Sony center ile görüştüğünde 4000 e işi bağlamıştın öyle değilmi?
    Şimdi net bir sayı belirtelim sonuç olarak 3700 ile 4000 arasında işi bağlarsak net kaç kişi çıkar onu bir görelim ve ona göre şahısla pazarlık yapacağız.
    Mesela 4000 tl der yanınada 2 adet gözlük veririm der yine alınır bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpotur -- 22 Nisan 2012; 1:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

hocam nezamandır 46nx720 başlıgı altından bir sonuç çıkmadı.
    bunun sebebi de herkesin farklı bir son alım tarihi olması.

bence önce kesin bir son alım tarih belirleyin ve bunu esnetmeyin, o tarihe kadar fiyat araştırın o tarih geldiğinde de 3 kişi 5 kişi neyse gidin en uygun yerden alın.
    gördüğüm kadarıyla bir çok kişi evlilik öncesinde ve genelde mayıs - haziran ayları içinde tv almak istiyor.

henüz bende tv almadım, mayıs ayı ortalarına kadar (yani önümüzdeki 1 ay içinde) kesin alım yapacağız derseniz hx820 alamam ama hx720 alabilirim, bir liste oluşturacaksanız benide ekleyin.

not :konu başlıgına iki kere 820 yazmışsın.

Dostum uyarın için teşekkürler düzeltiyorum.
    1 Mayıs 2012 son tarih dostum.

• takip
  • 3500 tl stand + 2 adet gözlük olursa 46hx820 işinde bende varım.
    Zaten hx850 geldiği zaman bunun fiyatı 3500-3000 tl olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryalik

3500 tl stand + 2 adet gözlük olursa 46hx820 işinde bende varım.

Hocam sen 3500 liraya bırak 2 gözlüğü gözlüksüz bul emin ol bizde varız...
  • arkadaşlar 46hx829 aldım 3550 tl nasıl fıyat sanırım 820 modelının dahili resever olan versıyonu istanbul bılısımde satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjayfb1907

arkadaşlar 46hx829 aldım 3550 tl nasıl fıyat sanırım 820 modelının dahili resever olan versıyonu istanbul bılısımde satılıyor

hayırlı olsun.
    ve allah arıza vermesin, arıza verirsede allah kolaylık versin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanaryalik

3500 tl stand + 2 adet gözlük olursa 46hx820 işinde bende varım.

Hocam sen 3500 liraya bırak 2 gözlüğü gözlüksüz bul emin ol bizde varız...

ben de, ben de!
  • İki kişiyiz, Bursa'dayız;

46hx820 ekonomik olarak ağır gelmekte bize. 3000 TL civarı bi fiyat barajımız var, aşağısı olursa seviniriz.

46nx720 için katılıma hazırız. Stand+gözlük olur olmaz bilemem ama ekonominin taliplisiyiz...

Bu sony'nin doğungünü ne zaman yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silahsiz -- 23 Nisan 2012; 14:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjayfb1907

arkadaşlar 46hx829 aldım 3550 tl nasıl fıyat sanırım 820 modelının dahili resever olan versıyonu istanbul bılısımde satılıyor

iyi gunlerde kullanin fotografli bir inceleme haria olur..

hayirli olsun..
  • Bugun istiklal saturnde 3tvde yanyana duruyordu.
    nx720-hx720-hx820
    aman aman çok büyük bir fark yoktu.
    Hatta bence hx720 daha iyidi
    Fakat şunu anlamıyorum 40hx720 ile 46hx720 arasında 100-200 tl fark var
    yoksa 40hx720 daha mı üstün?
  • Şu tarlacılar sony centera da uğradım
    Adamlar 2010 modelleri bile 4000-5000 tl ye millete satmaya çalışıyorlar
    İnsaf yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: silahsiz

İki kişiyiz, Bursa'dayız;

46hx820 ekonomik olarak ağır gelmekte bize. 3000 TL civarı bi fiyat barajımız var, aşağısı olursa seviniriz.

46nx720 için katılıma hazırız. Stand+gözlük olur olmaz bilemem ama ekonominin taliplisiyiz...

Bu sony'nin doğungünü ne zaman yahu :)

Dostum biz illa herkes 46hx820 alsın demiyoruz.
    Herkes istediği modeli bilgirsin sizde geldiginizde 46hx720 alırsınız
    adamlarla ona göre pazarlık ederiz.Siz 720 klansmanında ucuza alırsınız bizde 820 leri ucuza alırız.
    Bu arada ben dün ve bugün Bursa'da ki her iki bayii ide gezdim ikisiylede görüştüm.
    Bugün carrefour bayii den cevap geldi.
    Burnundan kıl aldırmıyor cinsten bir cevap idi fakat oradaki hanfendi gayet ilgilendi benimle...
    Patronlarına sormuşlar patronlarıda
    Nasıl olur 4000 TL fiyat verirsiniz 100 tane bile olsa 4199 dan aşağıya satamazsınız gibi bir cevap vermiş.
    Bende 4000 TL bir arkadaşıma fiyat vermişsiniz bari onu yalanlamayın dedim.
    Soluğu Anatolium Sony de aldım oradaki arkadaşta gayet ilgili idi telefonumu aldı her iki ürün için bilgileri aldı
    Fakat sıkıntı şu bayiler derki bize cumartesi ve pazar gelin çünkü o günlerde kampanya yapıyoruz.
    Bana haftasonu dönüş yapıp bilgi verecekler.

Şöylede bir tüyo aldım.
    Anatolium Sony daha yeni olduğundan oraya biraz daha ilgili davranıyormuş patronları.
    Bana oradaki satış sorumlusu arkadaş abi Carrefour'dan ne fiyat aldı isen daha aşağıya bir fiyat alırım sana dedi.
    Ama tabi aramızda kalacak unutmayın!!!

Tam sayı belli olmadığı için 2 tane Ben ve ntorenci arkadaşın alacağı hx820 yi pek fazla satış yerine koymuyorlar anlayacağınız.
    Tam sayımız belli olsa bu durumda kalmayız.
    Kesin alacaklar bana p.m yolu ile lütfen ulaşsın tabi telefonlarınıda göndersinler ay başına girmeden yada o haftaya tekabül eden haftasonu bu işi net alıcı rakamlarıyla bitirelim...

• arkadaşlar kolay gelsin :)
    ben hx720 alarak kurtuldum şu işten,
    ve bence çok güzel bir tv fakat eve kurulduktan sonra çok para ya dedim kendi kendime, gerek varmıydı bu harcamaya bilemedim açıkçası, tv çok güzel evet ama 3000 lira da iyi para. benim 1,5 ay bedava çalışmama eşit.
    şimdi size söyleyeceklerim;
    bnce hx720 ile hx820 arasında gorilla glass ve tip dışında bir fark yok,
    hx720 nin tipi çok itici geliyordu bana da ama salonda inanılmaz güzel durdu.
    gorilla glass sanırım yansımayı azaltıyor ve daha sağlam, tv ye çekiç ile vurmayacağınızı düşünürsek sağlam olması bir anlam ifade etmiyor, yansımaya gelince;
    ben hx720 yi 3 metrelik pencerenin tam karşısına koydum, tv kapalıyken siyah bir ayna gibi yansıyor ancak tv açıkken siyah sahnelerde bile yansıma neredeyse hiç gözükmüyor.

yani gelmek istediğim nokta şu.
    tabiki kararı siz vereceksiniz, parayı siz kazanıyorsunuz, herkesin bütçesi farklı ama bence sadece bu iki özellik için 1000 lira daha vermeye gerek yok.
    nacizane fikrimdir, tartışma yaratmak istemiyorum.

• Aslında güzel bir noktaya dokunmuşsun...
    Dün Anatolium Sony gezerken ben ve nişanlım sony tv lere bakıyorduk iki tv arasında ben tabiki hx820 ye dikkatlice bakarken
    nişanlım (tabi parasından da dolayı :) bence bu daha güzel gösteriyor demesi üzerine yok canım onun rengini açmışlardır dedim :)
    Sadece dış kasadan ibaret bir fark gözüküyordu tabi ki daha fazla inceleme olması lazım fakat bende çok farka rastlayamadım.
    Biz farklı farklı fiyatlar alacağız o an hangisi daha uygun olursa ona yöneleceğimizi düşünüyorum.
  • yeni seri olan hx750 çıktı fiyatlar 4000 cıvarlarında 820 ye ciddi alternatif olabilir.
  • quote:

Aslında güzel bir noktaya dokunmuşsun...
    Dün Anatolium Sony gezerken ben ve nişanlım sony tv lere bakıyorduk iki tv arasında ben tabiki hx820 ye dikkatlice bakarken
    nişanlım (tabi parasından da dolayı :) bence bu daha güzel gösteriyor demesi üzerine yok canım onun rengini açmışlardır dedim :)
    Sadece dış kasadan ibaret bir fark gözüküyordu tabi ki daha fazla inceleme olması lazım fakat bende çok farka rastlayamadım.
    Biz farklı farklı fiyatlar alacağız o an hangisi daha uygun olursa ona yöneleceğimizi düşünüyorum.

720 mi 820 mi konusu tartışıldı, bu tartışmayı açmaya gerek yok yeniden,
    tabiki herkes bütçesine göre alacak, ben hx720 aldım, memnunum :)
    darısı başınıza

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.