Nasıl yaa ben şimdi o kutuyu kırdırıcam,kırdırdıktan sonra chitin cikiyo dol çıkıyo ii çıkıyo nasıl 1 oluyor :S Benim amacım Dol düşürmek,kendimi qarantiye almak icin kırdırdıqımız anda toplam dönen itemlerin sayısı kadar kutu biriktiricem ki dol qaranti cebimde olsun KOCA Bİ NOT : 1 kutudan kaç tane item qeliyor deqil !!!! mesela ben dol çıkartıcam 1. yi çıkarttım ondan sonra bi dahaki kaç item sonra yani kaç kutu sonra qelir !!!!!!!!!!!!
işte o belli olmaz
Off ya Dol düşme riski çok az o zaman :S Acaba satıp parayla mı alsam ?
Bunun maqe'inin shell seti var chitin seti var ,rogue'un shell seti chitin seti öff :S imkânsız qibi bişi yah düşmesi :S LaLuL0 (priest)
OGLUM BELKİ ALCAKSIN 30 TANE KUTU 10 TANESİ AYNI CIKCAK SENİN DEDİGN GİBİ OSLA SANS İSİ OLMAZDIIIII
ohooooo ne ararsan war aynısı nah gelir
La o zaman ne riske qiricem satarım 6 gb den hiç riske qirmeden alırım dol'ümü Beni Hackleyenin Allah Belasını Versin beni ne hallere düşürdü :((
sen kafayı bozmuşsn dol la.sorunların biras mantıklı olsa
Ya sanırım chochoic generator diye bi şey vardı onu diyor dönen item diye sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: byyolkesen
sen kafayı bozmuşsn dol la.sorunların biras mantıklı olsa
server pathossa yapılır
Sen ne sormussun, ne cevaplar vermişler
Onu kimse bilemez. Sana tavsiyede bulunayım, kırdırmadan önce mutlaka gusul abdesti al. Cok ciddiyim espri olsun diye sölemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
ohooooo ne ararsan war aynısı nah gelir
en hayırlısı neyse o gelsin :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme