Şimdi Ara

45bin tl civari sedan onerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslinda arabami bulmustum 2012 model 1.8 elegant avensis ama o parayi biriktirine kadar benim kopek olduren fabia 1.4 75hb yi satayim dedim yani 45bin tl civari arac lazim.
    Baktigimda accent blue lpgli ve fluance dynamiqe 1.5 dci 105hb manuel aklima yatti. Ne onerirsiniz. Kolay elden cikacak bir arac olmali normalde bu markalara hic bakmazdim ama nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 27 Ağustos 2016; 9:11:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fluence Privilige Sunrooflu alabilirsin. O fiyattaki en iyi sedan bana göre. Ha yol tutuşu iyi değil trim sesi olabilir ama en azından az yakıyor bide iç hacim donanım süspansiyon yumuşaklığı güzel
  • En fulu o biliyorum ancak bej renk doseme hic yakismamis bu araca
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sirket-arabasi-degildir-65-bin-km-6-ileri-orjinal-full-plusfull-330129886/detay.

Bu daha hos gozuktu. Aslinda 2 3 kez binmisligim var hic begenmemistim. Ama accenr blueden kat kat iyi. Astradan iyi diyemem ama genislik yakit ne bileyim ben bindigimde d sinifi zanndiyordum 55bin vardir ama degmez yapamamışlar diyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40000 civarina araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.