Şimdi Ara

45bin liraya kadar hangi sıfır araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Biz de daha 2-3 ay önce sıfır araç aldık ve 45.000 TL ye. Çok araştırma yapmıştık ve sonunda yeni kasa Opel Astra da karar kıldık. Çünkü aracın hem dışı, hem içi çok güzeldi ve kaliteliydi. Şimdi diyorum iyiki de bu aracı satın almışız.
    Satın aldığımız araç ___ Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 48.720 (Otomatik) pazarlık ile 45.000 e kadar çektik. Benzinli araç düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye eederim.
  • 47.500e yeni astranin dizeli icin fiyat almistik. İnternetten biraz okuyunca bir cok insanin sikayeti ile karsilastim. Buyuk kisminin yagmur yagdiginda bagajdan ve torpidonun altindan au giediginden bahsetmis. Bu tip cok fazla sikayet okuyunca yeni astradan sogudum acikcasi
  • sadece 90 bg'lik aurise 47 bin tl vereceğime, 132 bg'lik benzinlisine 42 bin tl verirdim. gerçi bu fiyatlarda gezinen hiç bir arabaya bu paralar verilmemeli ya neyse...
  • Aracı 10 yıl kullanmayı düşünmüyorsanız dizel partikül filtresini çok dert etmene gerek yok. zaten o işe de Türk zekası ile bir çözüm bulunur yakında. Focus 2 benzinli kullanıcısı olarak aracımdan yakıt ( sizde bu dert olmuycak dizelden dolayı) ve yol sesi çok alması dışında memnunum. Focus 2 sürüş zevki ve yol tutuşu açısından sınıfındaki en iyi araçlardan birisidir. Titanium donanımdaki en büyük eksik bence ESP olmayışı. onun dışında donanım açısından çok iyi. yeni kasası çıkmasına rağmen iç-dış tasarım olarak bence halen güzel bir araç. yeni C4 ve yeni 308 e de bakabilirsiniz. ancak donanım olarak titaniumdan daha düşük olur. bütçeyi biraz daha artırabilirseniz mazda 3 dizel iyi bir tercih olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.