Şimdi Ara

450TL Mekanik Klavye Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben topkapı şubesinden baktım, pendik mağazasını bilmiyorum açıkçası ama ortalama üstü bi mağaza ise teşhir ürünleri vardır deneyin derim, ben amazondan g910 almayı düşünüyodum deneyince fikrim değişti açıkçası, ekipman olayında denemeden almak biraz yazı tura atmak gibi, ürün ne kadar kaliteli olursa olsun kimisi size uygun olmayabilir, benim çok beğendiğim bi mouse u arkadaşım kullanamıyor, klavye için de g710+ ı deneme şansım oldu çok beğendim açıkçası tuşlara basış hissi vs oldukça hoşuma gitti, belki başka birşeyler deneyebilseydim onları da beğenirdim ama şansa bırakmak istemedim, hazırda beğendiğim birşey bulunca siparişini verdim

Orijinalden alıntı: mBenJi

Hocam ben topkapı şubesinden baktım, pendik mağazasını bilmiyorum açıkçası ama ortalama üstü bi mağaza ise teşhir ürünleri vardır deneyin derim, ben amazondan g910 almayı düşünüyodum deneyince fikrim değişti açıkçası, ekipman olayında denemeden almak biraz yazı tura atmak gibi, ürün ne kadar kaliteli olursa olsun kimisi size uygun olmayabilir, benim çok beğendiğim bi mouse u arkadaşım kullanamıyor, klavye için de g710+ ı deneme şansım oldu çok beğendim açıkçası tuşlara basış hissi vs oldukça hoşuma gitti, belki başka birşeyler deneyebilseydim onları da beğenirdim ama şansa bırakmak istemedim, hazırda beğendiğim birşey bulunca siparişini verdim

bir ara gidelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Black Widow Ultimate (razerin ilk mekanik klavyesi cherry blue switch) var ilk kullandığım mekanik klavye olduğu için olabilir ama bence mekanik klavye hissiyatını sadece mx cherry blueswitch olanlar veriyor geri bildirim sesinden dolayı, diğer mx cherry mekanikleri deneme fırsatım oldu bana hiç mekanik hissiyatı vermedi. Ama orion, razer yeni modellerinde ki green switch, kalih filan nasıldır bilmiyorum.
  • _____________________________
    Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.