Şimdi Ara

Corsair k70 Mx Blue / Logitech g710+ / Razer blackwidow 2013 kısa inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

Genelde mekanik klavye alacakların aklına ilk bu 3 klavye geliyor bende üçünü de kullanan biri olarak fikirlerimi belirteyim,

Logitech g710 : Yaklaşık 1.5 sene kullandım yazı oyun ve sessizlik diyenler için en ön plandaki klavyelerden biri brown switch kullanıyor bileklik yanında geliyor ben bilekliğini kullanmadım. His olarak orta dereceli bi hissi var ve sessiz çalışıyor diyebilirim. Sol kısımda 6 adet G tuşu üstte makro tuşları var ve sağ üst kısımda multimadya tuşları var şahsen ben çok kullandım o tuşları ses kısma olsun müziği durdurma olsun işe yarıyor. Klavye beyaz ledli ve ışığın ne kadar yanması gerektiğini ayarlıyabiliyorsunuz ister az ister çok. Kullanıp çok memnun olanda gördüm his olarak az bulanda gördüm şahsen ben genel anlamda memnundum.

Razer blackwidow 2013 : Bu klavyeyi almamdaki büyük sebep blue switch olması ve basınca gelen klik sesiydi. Ses bana sorun olmayacağı için blue benim için browndan bir adım daha önde bir switch. Klavye sesli çalışıyor özellikle gece ses bakımından sorun çıkarabilecek bir klavye ama his olarak çok iyi hissi var. Sol kısmında 5 adet makro tuşu var fakat kısayol multimedya tuşları yok kullanmak için FN tuşunu kullanmak gerekiyor. Blackwidow 2014 modelinde green switch olduğundan dolayı 2013 modelini aldım 2014 modelini yaklaşık 2 aydır denemiyorum bu klavyede 2 haftalık o yüzden green switch'nin blue den kötümü iyimi olduğunu şuanlık kıyaslayamıcam ama hatırladığım kadarıyla blueye çok benziyordu. Yeşil ledli ve gayet güzel duruyor ledler ama tasarım olarak biraz daha süslenebilirdi oyuncu klavyesi için sade kalıyor.

Corsair Gaming K70 : Razer blackwidowdan sonra corsair klavyeyi almaktan vazgeçmiştim fakat sipariş verdiğim kişi istersen bu hafta getirtirim diyince dayanamadım ve bunu da aldım. Klavye bugün elime geçti malzeme kalitesi olarak çok iyi ve bileklik sevmediğim halde bu klavyeyi bileklikle kullanıyorum. ilk denediğim hissi oldu aslında blue switch olduğundan razerle farkı olacağını düşünmüyordum fakat farklı. Razerde tuşa basınca gelen klik klik sesi bunda yoka yakın fakat tok bir sesi var nasıl diyim çok daha kaliteli olduğunu hissettiriyor klavye. Logitech g710 ile blackwidow 2013 arasında bir klavye gibi corsair k70 mx blue. Klavyenin yanında isteğe bağlı oyuncular için kullanılabilecek 1 2 3 4 5 w a s d tuşları kırmızı olarak geliyor. w a s d tuşlarındaki eğim çok başarılı resimde göstericem. Klavyenin tr versiyonu yok büyük enterlı olarak amazon.co.uk'dan alınabiliyor ama fiyat farkı var ben küçük enterlı aldım. En büyük şüphem enter tuşuydu fakat şuanlık hiç bir sorun yok yanılmadan basıyorum. Tasarım olarak oldukça güzel bir klavye logitech ve razera göre biraz daha küçük. Backlit Red LED, Cherry MX Blue (CH-9000076-NA)

Corsair k70 Mx Blue / Logitech g710+ / Razer blackwidow 2013 kısa inceleme Corsair k70 Mx Blue / Logitech g710+ / Razer blackwidow 2013 kısa inceleme Corsair k70 Mx Blue / Logitech g710+ / Razer blackwidow 2013 kısa inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 9 Eylül 2015; 18:09:24 >

Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler kafamdaki sorular gitti yarın k70 siparişini vereceğim.
    + olarak masanız çok güzel duruyor acaba aldığınız yeri veya linkini atabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemedyG -- 9 Eylül 2015; 19:51:39 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • İnceleme için teşekkürler fakat piyasada 2013 modeli kalmadı, 2014 çakma switch'te alınmaz yani razer devri bitti bence.

Birde sorması ayıp bu kadar klavyeyi napacaksınız hocam Satmayı düşünüyormusunuz razer'i falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

İnceleme için teşekkürler fakat piyasada 2013 modeli kalmadı, 2014 çakma switch'te alınmaz yani razer devri bitti bence.

Birde sorması ayıp bu kadar klavyeyi napacaksınız hocam Satmayı düşünüyormusunuz razer'i falan?

Satıyorum logitech ve razeri. Ayrıca hocam razer için konuştuk sizle sonra konuştuğumu unutup tekrar yazdınız gene konuştuk. Bu 3. oldu :) ilanlarım mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Ahaha kafayı yiyeceğim en sonunda sizin nicki niye hep unutuyorum ya, ilgimi çekmiyor herhalde

Koltuktan memnunmusunuz peki hocam? Bende almayı düşünüyorumda fiyatı cep yakıyor yani parasını hak ediyorsa alayım.

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ahaha kafayı yiyeceğim en sonunda sizin nicki niye hep unutuyorum ya, ilgimi çekmiyor herhalde

Koltuktan memnunmusunuz peki hocam? Bende almayı düşünüyorumda fiyatı cep yakıyor yani parasını hak ediyorsa alayım.

Koltuk güzel ama 319 tl den birden 390 tl ye çıkınca bende 2 ay falan bekledim sonra aldım. 240 tl ye veriyorlardı etkinlikte kullandıklarını oda yalan oldu. Güzel ürün ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ve faydalı bir inceleme olmuş tebrikler hocam :)
  • g710+ için para biriktiriyordum fare aldım kalem vb ıvır zıvır aldım para suyunu çekti. Ah bu tüketici bağımlılığı
  • O kadar net konuşmayın bence hocam hepsinin ayrı bi havası var. His olarak razer blackwidow 2013 en iyisi diyebilirim chromeyide çalıştığım iş yerinde denedim bir kaç kez. Corsair his kısmında bir adım geride gibi ama onun dışında her konuda razerden çok daha üstün ve havalı bir klavye. Knight online veya benzer oyun oynayan biri için razer sıkıntı mesela F1 F2 ve sayı tuşlarının arasında çok mesafe var.
  • Bana göre de 3 senedir kullandığım Coolermaster CM Storm Trigger çok iyi.

Klavye kişiden kişiye göre değişir, elinize en çok hangisi uyarsa o en iyisidir.

Trigger bozuldu şimdi yeni versiyonunu alacağım. (Bozuldu derken ev kazasıyla güç girişi bozuldu yoksa bayağı sağlam klavyeydi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 14 Eylül 2015; 15:10:55 >

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Klavye bi tarafa koltuk güzelmiş.
  • Corsair Gaming K70 bununlamı yola devam ediceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.