Şimdi Ara

450 lira ya kadar cep telefonu önerisi (ALINDI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 cep telefonu baktım LG KS20 ve LG KS360 bu 2 telefondan hangisini tercih etmeliyim ve bu fiyat civarında sizin önerileriniz varsa memnun olurum

ekleme: Fiyatı 450 tl ye kadar yukarı çektim arkadaşlar, yoksa telefon bulamıcam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 17 Aralık 2011; 21:05:06 >

• Nokia 2730 Classic cok hosuma giden bir telefondur.Bakmani tavsiye ederim.
  • sağolasın hocam tavsiyen için
  • samsung 3530 sağlam duruyor grisi çok şık
  • sağol hocam incelicem samsung'u güzel bi seçenek olacak
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P503 bakmanı tavsiye ederim kardesim Android 2.2 froyo var ve ram ve işlemci olarak iyi durmda hız konusunda pek sorun çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

P503 bakmanı tavsiye ederim kardesim Android 2.2 froyo var ve ram ve işlemci olarak iyi durmda hız konusunda pek sorun çekmezsin.

sağolasın hocam hafta sonu karar verip alıcam inş listeye ekledim, peki sarj durumu nasıldır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 15 Aralık 2011; 14:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

P503 bakmanı tavsiye ederim kardesim Android 2.2 froyo var ve ram ve işlemci olarak iyi durmda hız konusunda pek sorun çekmezsin.

sağolasın hocam hafta sonu karar verip alıcam inş listeye ekledim, peki sarj durumu nasıldır acaba

Sarj durumu tamamiyle kullanıcının kullanımına göre değişiyor.. O yüzden simdiden birşey söylemek yanlış olur.
  • quote:

quote:

quote:

Sarj durumu tamamiyle kullanıcının kullanımına göre değişiyor.. O yüzden simdiden birşey söylemek yanlış olur.

anladım hocam sağol dikkat ettiğim hususlar sarj ve görünümün güzel olması diğer özellikleri pek kullanmam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 15 Aralık 2011; 14:13:18 >

• ikisi arasında klavye avantajından dolayı ks320 tavsiye ederim. harici olarak lg p503 yani optimus one bu fiyata tavsiye edilebilecek en iyi smartphone gibi duruyor. ayrıca bugüne özel indirim var vatan bilgisayarda almayı düşünürsen normalden daha uygun fiyata bulabilirsin.http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/1512111025indirim.aspx?utm_source=Google&utm_medium=Banner&utm_campaign=15aralikblast
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

ikisi arasında klavye avantajından dolayı ks320 tavsiye ederim. harici olarak lg p503 yani optimus one bu fiyata tavsiye edilebilecek en iyi smartphone gibi duruyor. ayrıca bugüne özel indirim var vatan bilgisayarda almayı düşünürsen normalden daha uygun fiyata bulabilirsin.http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/1512111025indirim.aspx?utm_source=Google&utm_medium=Banner&utm_campaign=15aralikblast

sağol hocam peki şarj durumu nasıldır ve sağlamlığı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

ikisi arasında klavye avantajından dolayı ks320 tavsiye ederim. harici olarak lg p503 yani optimus one bu fiyata tavsiye edilebilecek en iyi smartphone gibi duruyor. ayrıca bugüne özel indirim var vatan bilgisayarda almayı düşünürsen normalden daha uygun fiyata bulabilirsin.http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/1512111025indirim.aspx?utm_source=Google&utm_medium=Banner&utm_campaign=15aralikblast

sağol hocam peki şarj durumu nasıldır ve sağlamlığı

şarj konusunda ve diğer konularda optimus one kullanıcılarından bir şikayet duymadım şimdiye dek.

• sağol hocam başka tavsiyesi olan arkadaşlar varmı acaba
  • SAMSUNG S5360 Galaxy Y 500 lira guzel bir secim olabilir
  • yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler birazdan çıkıcam inşallah güzel bi cihaz alabilirim
  • sony ericsson x8 almış bulunmaktayım inşallah güzel bi seçim olmuştur
  • hayırlı olsun dostum 3-4 gün kullandım cihazı güzel cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

hayırlı olsun dostum 3-4 gün kullandım cihazı güzel cihaz

sağol hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.