Şimdi Ara

45 ytl çin malı 6300 gold.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı borç karşılığı birinden aldım. Ve yaptırmaya fırsat bulamadım. Cihaz sim kartsız açılıyor ama sim kart takınca kapanıyor. Yazılımsal sorunu olabilir. Cihaz bu haliyle 45 ytl'dir. Kayıtlıdır. Hafif çizikleri mevcuttur. Cihazın yanında sadece bataryası vardır. Bu şekilde bile mp3 player olarak kullanılabilir. Bazı arkadaşlar çıkıp yaptırıp satsana diyecekler burdan onlara sesleniyorum. Elimde çok fazla 6300 var bununla uğraşmak istemiyorum. Paramı kurtarıyım yeter.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Bazı arkadaşlar çıkıp yaptırıp satsana diyecekler burdan onlara sesleniyorum. Elimde çok fazla 6300 var bununla uğraşmak istemiyorum. Paramı kurtarıyım yeter.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

üstad ben bunu sölerken ciddiydim. yani kinaye amaclı söylediğim filan anlasılmıs olabilir. amacım o değildi... kocaeli de onu yaptırabiliceğim biyer olmadığı için yada ben bilmediğim için yaptırırsan alırım dedim.

sitede dolandırıcılık olayları olduğu için hepimizde bi önyargı olusmus durumda. bunu göznönüne almak lazım, yüzden insanlar sert tepki veriyolar biraz muallakta celişkili olan ilanlara...

mesela suanki mesajda da diycek insanlar; hem elimde bi dolu 6300 var diyo hem bu borctan geldi... hani toptan alıcı olsa bozuk cıksa tamam da, ne alaka borcla gelmesi dünkü mesajda böle bişi yoktu....

şimdi gel gelelim sözümün arkasındayım ve kinaye amacı ile söylemiyorum; alıcıyım calısır durumda olursa sayet 60 ytl veririm(masrafının 10 ytl olduunu varsayarsak)....

iyi forumlar...

• Merhaba arkadaşım, cihazınız büyük ihtimalle bireysel kayıt yaptırılarak sadece belirli bir hat ve numara ile eşleştirilmiş olduğundan başka herhangi bir hat ile çalışmayan bir üründür.
    Sonuç olarak bu telefonun yasal olarak başka bir hat veya numara ile kullanımı mümkün değildir.
    gerekli bilgiyi link ten alabilirsiniz.

http://mcks.tk.gov.tr/node/17
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.