Şimdi Ara

45 Neti 3 Ayda 80 Nete Çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meslek liseliyim. İstediğim bölüm 80 Nete yakın alıyor. Denemelerde 40-45 Arası yapıyorum. %45 Konuları tamamladım. %55 Konu kaldı bilmediğim konuları 3 ayda bitirmeyi düşünüyorum. Günlük 4 Saat ders çalışma ile 80 Net Mümkünmüdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizem -- 13 Kasım 2012; 17:41:15 >

Orijinalden alıntı: Citizem

Arkadaşlar meslek liseliyim. İstediğim bölüm 80 Nete yakın alıyor. Denemelerde 40-45 Arası yapıyorum. %45 Konuları tamamladım. %55 Konu kaldı bilmediğim konuları 3 ayda bitirmeyi düşünüyorum. Günlük 4 Saat ders çalışma ile 80 Net Mümkünmüdür ?

4 saat çalışmak zaten iyi.Gittikçe ilerlemen lazım eğer 80 net istiyorsan türkçe ve sosyale daha çok ağırlık ver.Deneme netlerinde bi artış oluyorsa zaten yaparsın.

Orijinalden alıntı: Bustercyl

quote:

Arkadaşlar meslek liseliyim. İstediğim bölüm 80 Nete yakın alıyor. Denemelerde 40-45 Arası yapıyorum. %45 Konuları tamamladım. %55 Konu kaldı bilmediğim konuları 3 ayda bitirmeyi düşünüyorum. Günlük 4 Saat ders çalışma ile 80 Net Mümkünmüdür ?

4 saat çalışmak zaten iyi.Gittikçe ilerlemen lazım eğer 80 net istiyorsan türkçe ve sosyale daha çok ağırlık ver.Deneme netlerinde bi artış oluyorsa zaten yaparsın.

Hocam düzensiz çalışıyordum şimdi son anlara girilirken final yapmayı hedefliyorum. Zaman Denemelerine bende yazıldım. Teknofemin Videolarının hepsini arşiv yaptım. Kaynaklar buldum. Son bi Türkçe Paragraf testi kaldı onuda aldım mı tamamdır testler. Sayısalım LYSdede 290 Alsam yeterli olucak . Her Hafta 2-6 arası artış oluyor netlerde inşallah böyle gider...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

quote:

Hocam düzensiz çalışıyordum şimdi son anlara girilirken final yapmayı hedefliyorum. Zaman Denemelerine bende yazıldım. Teknofemin Videolarının hepsini arşiv yaptım. Kaynaklar buldum. Son bi Türkçe Paragraf testi kaldı onuda aldım mı tamamdır testler. Sayısalım LYSdede 290 Alsam yeterli olucak . Her Hafta 2-6 arası artış oluyor netlerde inşallah böyle gider...

Belli bir yerde tıkanırsa sakın pes etme.Devam et.

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!

• gayet de mümkündür.türkçen30 altındaysa 30u geç çok rahat yaparsın az çalışarak garanti başarabileceğn bir ders türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: reliant007

Türkçeyi çok rahat yaparsın. Bu arada YGS mi LYS mi?

Önce YGS Sonra LYS

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.