Şimdi Ara

45 Level Iken Usta Lige Çıktım ! ( Inanmayan Arkadaşlar SS'Li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda beni gören illaki birkaç kişi vardır. Çok zorluklarla çıkmıştim , 1000 taşı alıp 4. inşaatciyi alabilmek için. O zamanki 150'lik ordu kampim ve 3. seviye okçu ile gecemi gündüzumu katarak , dışardaki köy binalarını yikarik. tam 5 günde usta lige çıkmıştim. 2-3 gün sabahlayip aralıksız oynadığımi bilirim. En kötüsü ise "Köylülerin çok yoruldu , biraz dinlensin" gibi bir yazı çıkıp oyuna giremiyordum 5 dakika kadar. O 5 dakika da -50 veya -45 gibi skorlar alıyordum . Tabi ki bi beni çok sinirlendiriyor ve oyundan beni bezdiriyordu. Köy binasi ararken 2500 kupalarda 150 k altın harcadigim oluyordu, sadece dışarida 1 adet köy binasi bulabilmek içindi. Ganimet konusunda hiç problem cikmamisti , savaş kazanma bonusu ozaman yetiyor hattâ artıyordu bile. 2575 kupadayken. dışarıda 1 adet köy binasi bulmuştum . Adam 4 adet 8. seviye Teslayi dizmis ve tüm bombaları etrafına çevirmiş. 150 okçu ile orayı devirememistim , barbar kral olsaydı almıştım ama ozaman th6 idim. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler, iyi oyunlar

NOT: Suan seviyem 64 ve th8'e geceli 7-8 gün oldu. Sorularınizi konu üzerinden sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 22 Kasım 2014; 0:38:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim buralarda bi cevap vardır, ''NO SS NO GÜVEN''..
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı etme ödüllerden kanitlayabilirim ss geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bizim buralarda bi cevap vardır, ''NO SS NO GÜVEN''..

Hocam buyur bizde yalan olmaz buda kanitidir. Hesap ismi "Berk" Seviye 64 , lütfen birdaha sorup sorusturup bilmeden bu tur yorumlar atmayın.
     45 Level Iken Usta Lige Çıktım ! ( Inanmayan Arkadaşlar SS'Li ) 45 Level Iken Usta Lige Çıktım ! ( Inanmayan Arkadaşlar SS'Li )

• Hocam bu 2000 üstü kupalarda bonus ne veriyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Iyi forumlar hocam , yeni güncelleme de bonuslar bayağı bir artış gösterdi . Kristal 3 (2000-2200) : 34 Bin iksir ve altın , 100 Karaiksir. Kristal 2 (2200-2400) : 54 Bin altın ve iksir , 200 Karaiksir. Kristal 1 (2400-2600) : 64 bin altın ve iksir , 400 Karaiksir . Hocam kristal 1'in karaiksiri 300 de olabilir tam hatırlamıyorum

• Merhabalar, size laf olsun diye değil de artık oyunun içine eden çok fazla fake konu olduğu için ss eklemeniz isabet olmuş, ben sormasam biri gelir, illa noktalardı konuyu :)

Bu arada tebrikler, sabrın ötesinde birşey 45 lvl olarak 2600 kupa yapmak gerçekten çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anlıyorum hocam , gerçekten bende çok zorlanmiştim çıkarken :) Inşallah beni yanlış anlamamışsinizdir ...

Iyi Forumlar , Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface1453

Anlıyorum hocam , gerçekten bende çok zorlanmiştim çıkarken :) Inşallah beni yanlış anlamamışsinizdir ...

Iyi Forumlar , Teşekkürler

Yok yahu neden anlıyayım yanlış:) Burada artık o kadar çok saçma sapan konular açılıyor ki, bıktım fake konu görmekten insan doğal olarak bir takım şeyler yazmadan önce konunun önce doğruluğunu tasdik etmek istiyor sonra eğer ki sahi ise, konu hakkında görüşlerini bildirmek istiyor. Bir dünya mesaj yazıp, ciddiye alıp, fake olan çok konu oldu sonra vah vah dedim.

Benimde sorumun amacı buydu o sebeple yoksa kimseyle derdim alay etmek değil :)

Ayrıca oyunu çok iyi bilen biride değilim herkes gibi oynayan biriyim. Bu arada saldırı taktikleri vs. sormak istediğin herhangi birşey olursa pm atabilirsin oyunu aktif oynuyorum, kuluz hepimiz bildiğim yardım etmek istediğim birşey olabilir :) Golem vs saldırı taktikleri, domuz kullanımı ya da savunma düzeni vs.

kolay gelsin.

Bu arada ben TH10 olarak zor çıkmıştım usta lige o yüzden şaşırdım baya :) Beni zorlamıştı, 3-4 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Kasım 2014; 1:29:47 >

Anlayışıniz için teşekkür ederim hocam , aynı şekilde köy , lig vb. sorularıniz varsa bende cevaplayabilirim :) suanlik bir sorum yok hocam sağolun gene de olursa pm atarim, siz de konular hakkında haklısınız

Iyi Forumlar

EDIT: Hmm TH10 kolay değildir hocam sürekli aktif kalmak gerekir haklısınız ciktiginiz gibi intikam alırlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 22 Kasım 2014; 1:33:50 >
  • quote:

Anlayışıniz için teşekkür ederim hocam , aynı şekilde köy , lig vb. sorularıniz varsa bende cevaplayabilirim :) suanlik bir sorum yok hocam sağolun gene de olursa pm atarim, siz de konular hakkında haklısınız

Iyi Forumlar

EDIT: Hmm TH10 kolay değildir hocam sürekli aktif kalmak gerekir haklısınız ciktiginiz gibi intikam alırlar :)

Benim sorunum ganimet yok o da ortak sorunumuzdur heralde :))

Sağol, tabiki sorarım, kolay gelsin sanada.
  • quote:

quote:

Iyi Forumlar

Tekrardan dediğim gibi hocam th8'e geçeli 8-9 gün oldu ve kupa aralığım 1400-1600 gidip geliyorum. Bu gece vardiyasinda 3 milyon kastim gerçekten iyi ganimetler vardı. Gece araliklarinda ganimet aramanizi tavsiye ederim gayet güzel ganimetler çıkıyor :)

• quote:

quote:

quote:

Iyi Forumlar

Tekrardan dediğim gibi hocam th8'e geçeli 8-9 gün oldu ve kupa aralığım 1400-1600 gidip geliyorum. Bu gece vardiyasinda 3 milyon kastim gerçekten iyi ganimetler vardı. Gece araliklarinda ganimet aramanizi tavsiye ederim gayet güzel ganimetler çıkıyor :)

Ben th10 um hocam bana th 9 dan oncesi yalan 100 k veriyor full depo madene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hmm anlıyorum hocam

• Konu Güncel , Sorulariniz varsa alabilirim.

• Konu Güncel , Sorulariniz varsa alabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.