Şimdi Ara

45 Günde 13 kilo verdim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
26
Favori
57.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 günde 15 kilo alırsın demedi deme sağlıksız liste millet okuyup uygulayacak sonra bişi olacak kim vericek hesabını
  • Teşekkürler bakalım bende denemek istiyorum. :)
  • Ben de geçen sene 2 ayda 8 kilo vermiştim. Günde 1.5 saat sabah 45 akşam 45 dk. olmak üzere tempolu yürüyerek verdim. Yeme içme olayında ise çok kısmadım günlük rutin besinlerimi yedim.Light vs. çok az yemedim. Sadece tempolu bir şekilde günde 1.5-2 saat yürüyün yeter, kilo vermeniz garanti. Haftada ortalama 1 kilo verirsiniz.
  • Yazın her gun 1 saat kostum ciddi kostum fitness yarım saat body yaptım

Koşuda 500kalori yakmadan bırakmadım

Az yedim 90 gun boyunca 3 kilo verdim

Böyle isin ızdırabını dedim bıraktım kendimi 10 kilo almışım yazdan beri şimdi yine başlıcam bakalım nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.97 boya 100 kilo benimde 90 falan olsa hoş olur bence basen bölgesinde yağlanma var diğer yerlerim ideal hafif göbek var
  • Bende hızla bi 30a yakın verdim gidiyodu hala hatta sonra bi yedim yedim aldım şimdi tekrar veriyorum zor değil artık herkes kolay yapar bi rahatsızlığı yoksa
  • hastalıklara davetiye çıkarmışsın..Kötü bir amaçla söylemiyorum o kadar hızlı kilo vermek vücüdun için iyi değil
  • 1 ayda 8 kilo verdim bakalım 1.5 ayda kaç olacak

Aynen dediğin gibi cips kola abur cubur ekmek vs. yok.Marketten birşey alırken arkasında yağ oranına falan bakın.Proteini yüksek olsun yağı düşük olsun.Ton Balığı var mesela 26 protein 7 yağ.Yağı düşük ürünler alın aburcuburlarda yağ 20 küsür oluyor.Düzenli sporda var.Kahvaltımı normal yapıyorum domates,peynir,zeytin 2 adet yumurta öğle yemeği bir parça göğüs eti+haşlanmış patates.Akşam yemeği ise bir kutu ton balığı ve salata.Hiç açıktığımı hissetmiyorum ve 10 numara kilo veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krinorex -- 2 Mayıs 2012; 0:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yazın her gun 1 saat kostum ciddi kostum fitness yarım saat body yaptım

Koşuda 500kalori yakmadan bırakmadım

Az yedim 90 gun boyunca 3 kilo verdim

Böyle isin ızdırabını dedim bıraktım kendimi 10 kilo almışım yazdan beri şimdi yine başlıcam bakalım nolcak

Gece gece koparttın beni. Trajikomik olay. Yalan değil benimde başıma çok geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caiz2005 -- 2 Mayıs 2012; 0:48:27 >
  • Boyum 1.80 ve 87 kiloyum. Amacımda 75 kilo falan olmaktı, tam benlik heralde bu diyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İug

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Konuyu açtığın için teşekkürler. Ben de bu pazartesi diyetisyene gidiyorum. Boy 1.78 kilo 81. hedefim 71-72 kiloya düşebilmek.Ayrıca yüzümün de biraz zayıflamasını istiyorum.Bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum.yaza kadar 5-10 kilo vermem lazım.

Hocam yaza kadar zayıflaman zor da, yaz bitimine kadar zayıflarsın. Aman sakın kışın kilo almada. Benimde boy 178 kilo 71, ama göbek var, yan yağlar var, yanak ve gıdık var. Başka bir yerimde yağ yok. Acaba bünye meselesi mi? O kadar spora gidiyorum daha gram kilo veremedim. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Benim de karın bölgem ve yanaklarımda hafif yağ var. Bunları yakmak için tekrar aynı tempoya girmek gerek. Yağsız bir yanak için yağ oranını daha da düşürmemiz gerek.

aynen hocam 1,86 boy 85 kiloyum.

yanaklarımdaki tombulluğu gidermem lazım. :) çene altı full

ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: İug

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Konuyu açtığın için teşekkürler. Ben de bu pazartesi diyetisyene gidiyorum. Boy 1.78 kilo 81. hedefim 71-72 kiloya düşebilmek.Ayrıca yüzümün de biraz zayıflamasını istiyorum.Bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum.yaza kadar 5-10 kilo vermem lazım.

Hocam yaza kadar zayıflaman zor da, yaz bitimine kadar zayıflarsın. Aman sakın kışın kilo almada. Benimde boy 178 kilo 71, ama göbek var, yan yağlar var, yanak ve gıdık var. Başka bir yerimde yağ yok. Acaba bünye meselesi mi? O kadar spora gidiyorum daha gram kilo veremedim. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Benim de karın bölgem ve yanaklarımda hafif yağ var. Bunları yakmak için tekrar aynı tempoya girmek gerek. Yağsız bir yanak için yağ oranını daha da düşürmemiz gerek.

aynen hocam 1,86 boy 85 kiloyum.

yanaklarımdaki tombulluğu gidermem lazım. :) çene altı full

ne yapabilirim

Gıdık fazla yok ama ben biraz yanaklardakinden şikayetçiyim. Gerçi ben yanağı 0 yağ gibi istiyorum. Yağ yakmak lazım. Tam anlamıyla egzersiz ve diyet diyebilirim.

• bu kahvaltı da bişey yiyememe olayı beni bozuyor ya
  • ozman 90 günde 26 kilo verirsin
  • Bende 188cm 95 kiloyum geçen ay sadece beyaz ekmek yerine kepek ekmek yiyerek 2 kilo verdim. Sorunum bel çevresi ve baldirlar.Su aralar vizelerin stresinden aburcubur çok tuketiyorum yurt ortamında da diyet uygulayamiyorum artık 1 ay var eve gidince diyet uygular, diyete uygun yerim. Soru bur problemim var, 3-4 gün cips çikolata vs yemiyorum ama 4.-5. Gün inanılmaz canım çekiyor ve yine.abaniyorum aburcubura hakkımizda hayırlısı ;)
  • aboo takipteyim
  • Tebrikler çok az degil mi ama o yemekler ya nasil dayanabildin 45 gün öyle

Benim boyum 1,76m ve kilom 75 oldu futbolu birakali 3 yil oldu artik. Futbol oynarken 68 kiloydum yani 3 yilda baya kilo almisim...

Suan yeni yeni basliyorum... Ilk sadece kosu ile denedim. Düzenli sekilde 2 günde 1 kosuyordum.

Ilk kosusumda 2,5km kosabildim sadece (8 ay ne spor yapmistim ne bisey en son agustosda spor yaptim teee nisana kadar hic spor yapmadim okulda yakin yürüyerek 5dk)

Ikinci kosusumda 3km neyse her kosusumda 500 metre fazla kosuyordum ama 4km de kaldim 4km de tikaniyordum hep.

Bugün tartiya baktim hala degisim falan yoktu hatta 75.3kg olmusum.

Neyse bugün acayip gaza geldim öyle olunca baska yöntemlerle dennicem dedim.

Bugün cok az yemek yedim. Sabah küçücük bir tost + sütlü kahve, öglen yemegi ekmek arasi light peynir ve portakal suyu aksam yemegi küçük bi tabak taze fasülye.

Bugün öyle bi gaza gelmisim ki son 3 kosusumda 4km yapmistim bugün 8,2km kostum birden. Demekki isteyince oluyo iste, kafaya taktinmi oluyo kosu olsun, yemek için olsun (ben hayatimda bu kadar az yemek yememistim daha)

Umarim böyle devam edebilirim.

Hedefim 70kiloya düsmek.

Tabi kilolu sayilmam ama ben hep zayif biriydim birden böyle kilo alinca kendime yakistiramadim göbek kötü gözüküyordu yani kaslar belli olmuyor...

70e düsüp göbek kasi çalismayi planliyorum...

• boy 1.84, 2 sene önce 3 - 4 ayda 26 kilo verdim. 106 dan 80e düştüm evde çok az spor yapmıştım. Elma sirkesi, lahana suyu çok çok işime yaramıştı. Yemeği çok kaçırdığımda form çayı içiyordum
  • Beler boy 1.87 ideal kilom nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S.A.G.S.

Beler boy 1.87 ideal kilom nedir ?

Beler 10 eksigi derler 75-77

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.