Şimdi Ara

45 gün kullanım süresi vadeden Amazfit Bip tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    Hocam aslında ben şuan kullandığım miband 2 yerine almak istiyorum. O yüzden çok fazla özellik beklentim yok. O yüzden Bip benim için ideal ama diğer taraftan da Pace modeli aradaki fiyat farkını kesinlikle ha ediyor. Tasarım çok iyi. Malzeme kalitei ve arayüzünün de iyi olduğu söyleniyor. Dediğiniz gibi Pace modeli çok daha mantıklı bir tercih gibi duruyor.

    Hocam Bip için herşeyi geçtimde, Ekran boyutu mahvediyor. Ayrica Arayüz yüklemek ayri dert, kendi programını kullaninca Çince olma sorunu var. Var da var yani. Ekrani az daha büyük olsa, bu sorunları olmasa Pace gibi yine tercih edilirdi de. Tr karakter bile sorunlu olunca Bip de, insan 2 kere düşünüyor. Imkan varsa Pace alinmali bu durumda. Bu saydiklarim benim icin sorun değil derseniz, ancak o zaman Bip alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar ben de AliExpress ten amazfit bip, aldım telefona mi fit uygulamasını indirdim ama, saat üzerinde "connect app toplam retry" yazısı çıkıyor ve bağlantı kurulamıyor ne Android ne de iPhone telefonla. Bağlantı gerçekleştirilemedi, müşteri hizmetlerini arayın diyor.bu sorunu yaşayan ya da çözen var mıdır ?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. hocam facebook ile baglanmayi deneyin ben mi band 2 de yasadim ayni sorunu. mi fit e mail yerine facebookla baglaninca sorun cozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    nabız ölçer değerleri doğru mu? uyku takibi verimli çalışıyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: slazex

    nabız ölçer değerleri doğru mu? uyku takibi verimli çalışıyor mu?
    Nabız değerleri üst seviye cihazlarla çok benzer çıkıyor burdan bakabilirsiniz https://thejournier.com/2018/06/28/amazfit-bip-vs-garmin-fenix-5s-gps-and-heart-rate-comparison/

    Uyku takibi çok doğru değil bence ama ben uykudayken nabız algılamayı kapalı tutuyorum onu açarsanız daha doğru sonuçlar çıkabilir.




  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Değerli cevabın için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.