Şimdi Ara

45-55 lwl warrior için item önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 45-55 lwl arası Warrior da kullanabileceğim yaklaşık 300M lik, zırh ve silah önerisi yaparmısınız.. Zırh ve silahların fiyatlarını ve nasıl bulabileceğimi de yazarsanız sevinirim.. Şimdiden çok teşekkürler..

• Chitin Set +1 Reb (Yaklaisk 100-150m en fazla)
    Raptor +1 Reb yada Iron Impact +1 Reb (Yaklaisk 100-150m en fazla)

Moradona bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Chitin Set +1 Reb (Yaklaisk 100-150m en fazla)
    Raptor +1 Reb yada Iron Impact +1 Reb (Yaklaisk 100-150m en fazla)

Moradona bak :)

teşekkürler..:)
  • Sadece str verirsen raptoru 51 lwl de takabilirsin. Bu yüzden chtin set, ii +7 yada blade axe +7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

Sadece str verirsen raptoru 51 lwl de takabilirsin. Bu yüzden chtin set, ii +7 yada blade axe +7

teşekkürler..:)
  • Ayrıca daha ucuz yollu glave +7 alıp kalan parayla biraz takı alabilirsin
  • +7 blade axe mirage iron impact , totamic spear - impact ikiliside olur. fakat deruda kasiyorsan bence +7 totamic spear veya murky al sol ele fazla atak veren mp rec(breaker+6 vardi bende 5m'e almistim) ve +7 fp set. derular lr vurur def'in pek onemi yok. ben bu sekilde 45 skilini msn koxp birakip gidiyordum arkamda oto pri var tabi. ama diger arkadaslarin dedigi gibide olur +7 chitin iron impact tercih senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgiler için çok sağolun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oucha
    +7 blade axe mirage iron impact , totamic spear - impact ikiliside olur. fakat deruda kasiyorsan bence +7 totamic spear veya murky al sol ele fazla atak veren mp rec(breaker+6 vardi bende 5m'e almistim) ve +7 fp set. derular lr vurur def'in pek onemi yok. ben bu sekilde 45 skilini msn koxp birakip gidiyordum arkamda oto pri var tabi. ama diger arkadaslarin dedigi gibide olur +7 chitin iron impact tercih senin

Toto da 224 str istiyor dıye hatırlıyorum. Şu an senin için en ideali iron impact gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

Orijinalden alıntı: Oucha
    +7 blade axe mirage iron impact , totamic spear - impact ikiliside olur. fakat deruda kasiyorsan bence +7 totamic spear veya murky al sol ele fazla atak veren mp rec(breaker+6 vardi bende 5m'e almistim) ve +7 fp set. derular lr vurur def'in pek onemi yok. ben bu sekilde 45 skilini msn koxp birakip gidiyordum arkamda oto pri var tabi. ama diger arkadaslarin dedigi gibide olur +7 chitin iron impact tercih senin

Toto da 224 str istiyor dıye hatırlıyorum. Şu an senin için en ideali iron impact gibi görünüyor

varsa paran hb al tabi en az stryi o istiyor

• Herkese teşekkürler.. 2 trinam ve biraz da param var bunları 55 lwl de(1-2 gün içinde) elimden çıkaracam.. Trinaların tanesini 110 M den verebilrsem, 70 M de kenarda var.. Toplam da yaklaşık 30 GB ye, yorumlarda ki genel tavsiyelere uyarak iron impact ve chitin set almaya çalışacam..
  • Herhalde 55 lwl den sonra alacağım bu chitin set ve ii beni 60 lwl e kadar idare eder.. aslında soru değişti gibi 55+ rahatlıkla kullanabileceğim 300 M ye kadar zırh ve item tavsiyesi... Sizce bu ii ve chitin set beni 55-60 lwl arası idare edermi?
  • Rahatlikla idare ederler merak etme. Hedefin 70+ ise eger Tota ve mp rec al. Hem rahat hemde ucuza kasarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Rahatlikla idare ederler merak etme. Hedefin 70+ ise eger Tota ve mp rec al. Hem rahat hemde ucuza kasarsin.

tota ve ep rec ne kadar acaba onları ne kadara ve nereden bulabilirim..
  • Maradonda bulursun ucuzdur ikisi de, toto 70m, mp rec ise 5m falandır.
  • 53 lwl oldum ve inşallah 1 lwl sonra, sizinde önerdiğiniz gibi tota ve mp rec almaya çalışacam..
  • eğer totaya kısa vadede str yetersiz kalırsa iron impact de alabilirim.. Yardımlar için tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.