Şimdi Ara

4490 TL ye bu bilgisayar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar an itibariyle vatanda 256gb ssdli model olan asus n553vw bilgisayarı 4490 TL ye düştü. Bu bilgisayarı mı almalıyım yoksa alternatifi bir monstere mı bakmalıyım?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

Monster tercih edersem 6.nesil değil 7. Nesil bir işlemciye
    960m değil 1050 ekran kartına
    Ssd yi samsung yapıp fena sayılmayacak bir hıza sahip olacağı asus üzerindeki ssd bilgisine ulaşamadım.

Tamam asusu biliyoruz bizim bildiğimiz asus. 6 sene n53sn-sz0024v kullandım sıkıldım sattım. Hiç sıkıntı yaşatmadı. Monster almak macera mı olur?

Acil tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealrankine -- 23 Nisan 2017; 2:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
  • Dell nereden çıktı? Onu eledim şimdi iki bilgisayar arasında kaldım. Monsterı bilmiyorum nasıldır diye soruyorum.

Şu bilgisayar nasıldır? Asus mu şu mu?

4490 TL ye bu bilgisayar alınır mı?

• sen arkadaşa bakma her konuya aynısını yazıyor.bir gtx 960m kullanicisi olarak soyluyorum ki gtx960m in devri kapandi.hele hele 4600 hayatta verilmez.monsterin hem işlemcisi yeni,hem ekran karti,ayrica 2gb değil 4gb olan versiyon.kesinlikle monster diyorum

• GTX860M kullancısı olarak söylüyorum (maxwell olduğundan 960M ile aynı sadece ismi ve birkaç mhz farklı),

1050 olan modele yönel, monster öyle yada böyle bir kitleyi yakalamış ve marka olabilmiş bir firma.

Yinede bir söz vardır,

Monster'da servis çok hızlı ve iyidir, çünkü sık sık servise gidersiniz. :)

En azından bana notebook alırken böyle diyorlardı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bu kadar para 960M ekran kartlı modele verilmez. Aynı fiyatlarda HP, MSI veya Monster modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Hpye sıcak bakmıyorum. Üni yıllarında bazı arkadaşlar Pavillion aldılar herkeste ısınma problemi vardı. Hp'ye karşı soğuk hissediyorum. Msi'in fiyat çıtası da biraz yüksek. Servise sık götürme olayı kötüymüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

Hpye sıcak bakmıyorum. Üni yıllarında bazı arkadaşlar Pavillion aldılar herkeste ısınma problemi vardı. Hp'ye karşı soğuk hissediyorum. Msi'in fiyat çıtası da biraz yüksek. Servise sık götürme olayı kötüymüş.

Çift fan var hpde kullanan arkadaşlara sor ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum. Tavsiyem Dell İnspiron 7567 veya Lenovo Y520 .

Vatandan %18 KDV indirimi yakalarsan Lenovo Y520'lerin SSD'sizi 4300TL SSD'lisi 4800TL alabilirsin.Dell ise 4350TL.

Dell:
    +Ekran kartı Ti
    +128GB SSD var.
    -FreeDos ile geliyor bu sorun değilse Dell alabilirsin.
  • Monster alırsan serviste yatar kalkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

O zaman geriye Dell 7567 ve Lenovo Y520 seçenekleri kalıyor.

• Asus daha mantıklı görünüyor. Servis ve marka güvencesi var en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.