Şimdi Ara

4360 TL Acer Nitro5 NH-Q2QEY-017 i5-7300HQ-8GB-1TB-GTX1050Ti-15,6-IPS-DOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4360 TL Acer Nitro5 NH-Q2QEY-017 i5-7300HQ-8GB-1TB-GTX1050Ti-15,6-IPS-DOS

i7 işlemcili modelinin notebookcheck incelemesi:
    Notebookcheck
    Acer Nitro 5 (7700HQ, GTX 1050 Ti) Laptop Review
    https://www.notebookcheck.net/Acer-Nitro-5-7700HQ-GTX-1050-Ti-Laptop-Review.251846.0.html

• Isınma problemi var Nitro5 lerin fanlar yan yana dizayn edilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Isınma problemi var Nitro5 lerin fanlar yan yana dizayn edilmis
    Hangisinde yok ki? Undervolt + sıvı metal termal macun + kaliteli bir soğutucu kullanmak lazım
  • Bu fiyata 4 gb 1050 ti olması iyi. 7300hq ile uyumlu calisir, i7'ye gore daha az isinir. Ekrani ips. Bence alinabilir, zaten laptoplari oyun oynanacaksa sogutucu ile kullanmak mantikli olacaktir. İsinma haric problemi oldugunu duymadim...

• 3.5 senelik acer nitro var bende, gtx860m modelinden. ısınma sorunu falan yok, yılda bir kere bilemedin iki kere termal macun sürüyorum. yalnız malzeme kalitesi cidden kötü bir laptop serisi, bu açıdan eleştirilebilir. özellikle acerlerin klavyeleri aşırı dandik.
  • Şu zaman da 1050 Ti'lerin kapısı 5k'dan açılıyor. Geri kalan özellikler güzelse iyi fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha da dusmeli kurlar hala yuksek keske daha dussede alsak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube da videolar var izleyin fanlar alt tarafın iki ucunda olmasi gerekirken Nitro5 de 2 fan yan yana sol tarafta duruyor, işlemciye uzak gpu ya yakın konumdalar buda işlemcinin baya bu ısınmasına sebep oluyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Youtube da videolar var izleyin fanlar alt tarafın iki ucunda olmasi gerekirken Nitro5 de 2 fan yan yana sol tarafta duruyor, işlemciye uzak gpu ya yakın konumdalar buda işlemcinin baya bu ısınmasına sebep oluyor maalesef.
    Hocam 8750H+1050TI, 1060, 1070'e sahip dizüstü bilgisayarlarda prime95+furmark testinde daha 90 derece altını görmedim. Undervolt+sıvı metal+kaliteli soğutucu şart dizüstünde oyun oynamak, render yapmak istiyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 11 Aralık 2018; 12:51:17 >
  • zodd kullanıcısına yanıt
    Bende I7 modeli mevcut, ısınma sorunu diğer oyun laptoplarında nasılsa nitro 5'de de aynı. Nitro5'den önce Legion Y520 kullanmıştım ve ısı değerleri hemen hemen Lenovo Legion Y520 ile aynıydı(Y520 bir tık önde diyebilirim). Belirtiğiniz gibi fanlar yan yana(sağ tarafta), fan kanalları ise arka arkaya dizayn edilmiş fakat sıcak hava kasanın arka tarafından tahliye ediliyor. Oyun oynarken ele sıcak hava kesinlikle hiç bir şekilde gelmiyor. Fanlar ayrı ayrı dizayn edilmiş olsa idi soğutması belki daha başarılı olurdu. Fakat oyun oynarken tüm oyun laptopların ısı değerleri +80'lerde geziyor zaten. Günlük kullanımda ise 40 derecelerde ve laptop sanki hiç çalışmıyorcasına sessiz.

Ben almak isteyene Nitro5'i tavsiye ederim, fiyat olarak diğer rakiplerinden çok daha uygun fiyata ve rakiplerinden hiç bir eksik yanı da mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKocabiyik

Bende I7 modeli mevcut, ısınma sorunu diğer oyun laptoplarında nasılsa nitro 5'de de aynı. Nitro5'den önce Legion Y520 kullanmıştım ve ısı değerleri hemen hemen Lenovo Legion Y520 ile aynıydı(Y520 bir tık önde diyebilirim). Belirtiğiniz gibi fanlar yan yana(sağ tarafta), fan kanalları ise arka arkaya dizayn edilmiş fakat sıcak hava kasanın arka tarafından tahliye ediliyor. Oyun oynarken ele sıcak hava kesinlikle hiç bir şekilde gelmiyor. Fanlar ayrı ayrı dizayn edilmiş olsa idi soğutması belki daha başarılı olurdu. Fakat oyun oynarken tüm oyun laptopların ısı değerleri +80'lerde geziyor zaten. Günlük kullanımda ise 40 derecelerde ve laptop sanki hiç çalışmıyorcasına sessiz.

Ben almak isteyene Nitro5'i tavsiye ederim, fiyat olarak diğer rakiplerinden çok daha uygun fiyata ve rakiplerinden hiç bir eksik yanı da mevcut değil.
    Yani ben kullanarak yorum yapmadım sadece izlediğim videolardan biliyorum.

Arkadaş kullanıcı olarak yorum yapmış. Mantıklı olan kullanıcı yorumları dahilinde ürünü satın almak veya almamak. Bu ürünü satın almak isteyenlere belirtmek istedim.uz i

Yorumunuz için teşekkürler.

• Soğutma konusunda Dell 7559'u tek geçerim. Fanboy diyebilirsiniz ama Dell marka laptoplar bariz türevlerinden daha kaliteli. 2004 ve 2008 model laptoplarını kullandım şu an da 2017 yılında aldığım 7559 kullanıyorum gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.