Şimdi Ara

43 derece normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bugün intel stok fanı çkardım cooler master bi fan taktım cpu ya..ama ilk takışımdı ve biraz uzun sürdü yani sürülü termal macun birazcık bozuldu bende kartla düzeltiim fln biraz neyse sonunda taktım..sonra pcyi ilk açtıımda 26 derceydi sonra kapadım 2-3 saat sonra yarım saat açık tuttum pcyi baktım 43 dereceydi bu sefer?sizce normalmi bu..baya bi saat çalışması gerek diye duymuştum tam verim için ama.. bu arada pc asus p4 xp-x anakrt,p4 1.8 işlemci bu arad psu fanınıda deiştirdim ama ses daha azalsın diye kadın çorabı :) geçirdim onla ilgisi çokmudur acep?sağolun şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiramisuİsmet -- 22 Nisan 2006; 18:32:12 >
  • kadın çorabını çkardım beyler ama bşey farkettm kasanın üstü çok ısınıyor ya??ilk başalrda ılık oluyo sonra baya bi sıcak bu arad oyun fln oynamıorm pcde net klip mp3 vs..ne dersiniz herşeyi de doğru yaptm aslında?PSU DAnda sıcak hava gelio..çok diil ama elini tuttuğunda..ne dersiniz?
  • ok ya beklioruz bakalım artk hata yapamdım ztn hem PSU hem işlmeci ok ztn sorun olsa çoktan patlardı işlemci fln..ama dedim ya ilk seferde takamdım termal biraz inceldi üstündeki ondanmı acaba?çokda zor taktım yeni fanı CPU ya?
    İşlemci boşta 52-55 derece
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi de ne yazdığını anlasam
    biraz noktalama işareti kullan yaw
  • ok ztn bekleyiorum artık..PSU da normal diğer fanı çıkarıp bunu taktım.kablosunuda PSU nun arkasından çıkarıp içinden çıkan aparatla PSU ya taktım..işlemcide biraz zorlandım ama kasının üstü baya sıcak defrag yapıyorum şu an ve sıcak baya..benim derdim o?ne dersin bi sorun warmı sence?birde hafif bi bilgisayar kokusu war sanki odada..esdiden yoktu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.