Şimdi Ara

4299 TL HP X27 FHD Gaming Monitör 1080P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HP X27 FHD Gaming Monitör (2V6B4E9)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09BZ3G5VH

Bu fiyata IPS ekran bayağı sıcak bence.

• Bu fiyata 1440p olsa tadından yenmez de, bu FHD versiyonuymuş. "1ms GtG (with overdrive)" ibaresi de şüphe uyandırıyor. Bir inceleme ve testini bulup okumak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Ocak 2023; 14:1:18 >
  • geçen sene bu sıralar dolar 13 iken x24ih almıştım 1400e. şimdi 4500...

indirime girse de çift ekran yapsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp oğlu çöp

• biraz daha verip 2k alınır, 4869 lira :ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü

neonbirde. 2560x1440 px 165hz 1 ms vs vs

• Survivalist kullanıcısına yanıt

nasıl hocam x24ih'den memnun musunuz?

• gaming gende dell var daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    baya menunum renk doğruluğu olsun gecikmesi olsun. hatta rting.com'da en iyi budget monitörlerden.

indirimli bulursam 2.'sini de alacağım

geçen haftalarda 3000 küsürlere düşmüştü tekrardan da ikilemde kaldım alsam mı almasam mı diye. benim monitör de iyi aslında ama gözlerimi çok yoruyor, sebebini henüz çözemedim monitörü alsam fayda etmezse diye korktum açıkçası  

hocam paylaştınız mı ben görmedim görsem alırdım kesin

• bu paraya 2k satılıyor nesi sıcak

• 27 inç 2k monitör ne tavsiye edersiniz?

yok hocam o kadar sıcak gelmediği için paylaşmamıştım, 3700e inmiş benim hafıza fazla iyimser  

• www.itopya.com
    ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043

aynı fiyata dün bunu satın aldım kargoya verilmiş gelince bakacağız artık

Sizin şu an kullandığınız monitörün karşısına geçip monitör açıkken telefonunuzla video çekin. Eğer çektiğiniz videoda monitör aşağıda videodaki gibi dalgalanmalar oluyorsa pwm'den dolayı baş ağrısı yapıyor olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=IHKWQRzS2tE

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Nerede satılıyor? Bir link rica ediyorum 😀.

• Acer Nitro XV272S 27" Full HD IPS, AMD FreeSync Premium, 2ms, 165Hz, 0.5ms(Min.), 100M:1 AMC, ZeroFrame Oyuncu Monitörü, UM.HX2EE.S05 : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bu daha mantıklı üstelik pivot özellikli indirimde 3700 civarı oluyor. 2ms yazmasına bakmayın normalde 0.5 ms gtg değeri olan bir monitör 2ms gerçek gecikme değeri ki bu değer çoğu monitörden daha iyi gecikme değerine sahip. Sırf gerçek değeri yazdığı için herkes bu monitörü kaçırıyor.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

Yok hocam bu flicker VRR açarsam oluyor sadece, bundan bağımsız bir şey gözler pert olduğundan da olabilir  

teşekkür ederim hocam. geçen sene kasımda 125 dolara aldıktan sonra 210 dolar vermek istemiyorum malesef 3.5k bandına düşerse o zaman düşünebilirim belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.