Şimdi Ara

42' Philips LCD 900 YTL ye alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür 1000-1500 arası Ps3 ve digiturk ile kullanmak için Tv bakıyordum. Biraz önce bir arkadaşaım aradı. Yakın bir arkadaşında 42" Philips LCD tv. olduğunu kutusunda açılmamış vaziyette ve faturalı olduğunu falan söyledi. Fiyatı 900 Ytl dedi... Sizce en kötüsü bile olsa bu fiyata 42" Lcd alınır herhalde değilmi ?
    Bana bir fikir verin lütfen.......... Yarın görüşelim bakalım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gwznr -- 8 Eylül 2008; 23:13:58 >

• Şaka falan değil... Ben bu gün samsung 32" a552 bakmıştım teknosada 1529 YTL. ye.... Aklımda o tv. yi almak vardı. Ama bu teklif aklımı karıştırdı...
  • joven'in dediği gibi güvenli bir alışveriş ortamınız varsa elbette kaçırmamanız gereken bir durum.
    dikkat edeceğiniz şeyler:

cihazın modeli ,
    panel çözünürlüğü
    kullanılmış olup olmadığı,
    garanti durumu,
  • süper fiyat valla
  • dostum 42" ama modeli ne? burda sarı çizmeli mehmet ağa durumu söz konusu. adam tv yi almış kutusunu dahi açmamış.kutusunu bile açmadığı ürünü niye satıyor? bunları açığa kavuşturmak gerek.tv ye iyice bak.çizik,leke vs... Sonra dan başın ağrımasın.2 kere düşün 1 kere al. Saygılar
  • teşekkürler arkadaşlar.... bunları bende düşündüm, garantili ve kutusu dahi açılmadı deyince herhalde çekiliş vs. bir yerden kazandı şimdide satıyor diye düşündüm... eğer böyle ise almayı düşünüyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: universteli

dostum 42" ama modeli ne? burda sarı çizmeli mehmet ağa durumu söz konusu. adam tv yi almış kutusunu dahi açmamış.kutusunu bile açmadığı ürünü niye satıyor? bunları açığa kavuşturmak gerek.tv ye iyice bak.çizik,leke vs... Sonra dan başın ağrımasın.2 kere düşün 1 kere al. Saygılar
  • birde modelini ogrenirsen cok daha ii yorum yapılabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sorun olabilir.Çekilişle falan kazandıysa ozaman kaçrma derim.42" gerçekten büyük bir ekran.
  • Bahsettiğiniz cihaz philips'in business-professional serisinden genelde banka-showroom gibi yerlerde reklam dönmesi için yapılmış,tuneri ve scart girişi ve dahili hoparlörü olmayan 42'' monitörüdür.tuneri olmadığından fiyat uygun..hdmı veya component çıkışı olan bi uydu alıcısında veye ps3te rahatlıkla kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.