Şimdi Ara

42' Panasonic TX-P42STW60 (1899 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129028/panasonic-tx-p42stw60-106-ekran-3d-plazma-tv.aspx

Türkiye Panasonic firması battı galiba yoksa fiyata satmazlardı

42' Panasonic TX-P42STW60 (1899 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Mart 2014; 9:37:16 >

• son plazmalar olduğu için alıp kenera atasım var yedek olsun ..
  • st50 modelini kullaniyorum.
    renkleri dogal veren,guzel televizyondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reasdmusti kullanıcısına yanıt
    Bu dolar kuruyla paraf olmasa bile 1600e geliyor.İyi fiyat.
  • sarfiyatı ne kadar bu televizyonun?

bildiğim kadarıyla plazmalar pek ekonomik değildi.
  • En iyi televizyonlardan biri. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar çok çok eski modeller.Yeni modeller oldukça düşük güç tüketiyor.Ayrıca plazmaların tüketimi izlediğiniz içeriğe göre değişiyor.

Açık modda ortalama güç tüketimi*** 133 W
    Yıllık Enerji Tüketimi**** 184 kWh/yıl
    Bekleme anında Güç Tüketimi 0.30 W
    Kapalı modu enerji tüketimi 0.27 W
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Panasonic tvden çekilirse garanti olayı neolacak
  • 42ST50 den o kadar memnunum ki imkanım olsa yedek olarak da alıp kenara koyacağım.
    Sonuçta bu son plazma serisi olacak yani gelecek seneden itibaren sadece ikinci el olarak bulabileceğiz...
    (Panasonic geri adım atmazsa tabii ki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canx -- 10 Mart 2014; 20:19:02 >
  • Tüketici elektroniği (TV,Foto,Dect) artık satmayacak Panasonic A.Ş. Profesyonel tarafta devam ediyor.
    Garanti 2 yıl devam. Yedek parça ve servis garantisi de 10 yıl (bu zaten kanunla sabit diye biliyorum)

Not : Panasonic Neoplazmanın ölüsü benim diyen led i tokatlar. STW serisi 2013 ürünüdür.
    Panasonic Neoplazma : Annenin sildiği camdan dışarı bakmak gibi
    Led : Duşakabin camından bakmak gibidir

Dipnot : Bu tarz fiyatlar çok çıkacak daha. Tabi mağaza personelinden size kalırsa
  • eLes E kullanıcısına yanıt
    Tv den çok iyi anlamam ama bu ürün dikkatimi çekti. Sizce bu ürün alınır mı? Almam için ne gibi sebepler var? Bu tvnin incelemelerini hiç bulamadım nie acaba?
  • [REC] kullanıcısına yanıt
    hocam benim bildiğim kadarıyla plazma üretmeyecek.Garanti olayında sıkıntı olmaz.Bu fiyatlardaki tvler giriş seviyesi ürünler oluyor.Bu televiyonda panasonic plazmaların giriş seviyesi(vt>gt>st) ama resim kalitesi fiyatına göre oldukça iyi.Diğer smart özelliklerini hiç bilmiyorum.Önemli olan resim kalitesi.
  • panasonic servisinde çalıştım.

kullanılan parçalar tamamıyla japonyada üretim.
    çok sağlam tv ler.
    servise gelen tv ler örneğin kartı arızalı ise ist. merkez servise gönderiliyor.orada arızası giderilip detaylı testleri yapılıyor.
    bence alınabilecek piyasadaki en kaliteli tv. (sakın sony iyi demeyin onunda servisliği vardı iyi bilirim keratayı =) )
  • 2008de tekofaksta 1 sene çalışıp panasonic satmış 2011de evlenirken evine panasonic plazma almış biri olarak net söylüyorum, panasonic tv bir daha ülkemize tv getirmeyecek iken stok eritme kampanyalarını kaçırmayın. inanın 2014 yılında tüm dünya devleri fason üretime dönmüşken gerçekten hem komponent kalitesi hemde görüntü kalitesi olarak bu panasonicleri kaçırmayın.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/129027/panasonic-tx-l50etw60-127-ekran-3d-led-tv.aspx

2.800 TL en yakın 3.000 TL
    Bu tv nasıl ?
    Forumda kaç kere sordum farklı yerlere bir bilgi sahibi yok.
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ebatlar ve bu fiyatlardaki tvler genelde giriş seviyesi tvler oluyor.Bu modelde 50" giriş seviyesi bir model.Eğer HD içerik izleyecekseniz 55" giriş seviyesi modellerde var bu fiyatlara.HD içerik ve büyük ekranla seyir zevkli daha güzel oluyor.Ama bütçeyi yükseltirseniz daha iyi tvlerde var tabi.
  • kimse bu tvlere kötü dememiş, bende led yerine plazma taraftarıyım aslında ama tüketimi hala fazla malesef..

47 inç ledler 60-70watt lara kadar indi, günde 6 saat açık kalsa tv baya far eder faturaya, eğer bu tv 133watt harcıyosa saatte.
  • plazma tv ler görüntü açısından led lere göre iyiler fakat plazmalar her ne kadar eskilere göre güç oranı düşşe bile yinede alınmaz.en büyük sorunları

1.güç tüketimi lede göre yüksek
    2.xsus ysus kartları genelde arızalanıyor
    3.belli bir süre sonra ekranda izler kalıyor.(hele sabit bir görüntü veya mesela çok uzun süre örneğin X kanalı izlemişseniz o X kanalın logosunun izleri ekranda kalıyor. whitewash ile iz bir ihtimal giderilebiliniyor.
  • Ben de bu tv den almak istiyorum. Lütfen yardım. Bulamıyorum.

http://www.panasonic.com/tr/consumer/viera-tv/plasma-tv/tx-p42stw60.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.