Şimdi Ara

42-43 bine araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babama araba almayı düşünüyoruz yukarıda belirttiğim düzeyde bi araba arıyoruz. Her gün kullanacak ve kısa mesafe kullanacak bu yüzden dizel olması daha iyi olur tabi benzinli de olur ve rahat olmasını istiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elysee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manuelse octavia olabilir.

• Dizel ve göreceli yeni bir model olacaksa seçenekler çok fazla değil.İlk aklıma gelenler Accent blue ,c ellyse ,Skoda rapid.

• ofrome kullanıcısına yanıt
    Dizel olması zorunlu değil sadece olursa iyi olur diye düşünüyoruz, c ellyse yi beğendim ben cidden ama benzinli olarak başka öneriniz var mı acaba?
  • Trietz kullanıcısına yanıt
    Accent blue bende tavsiye edebilirim fiyatina göre bence iyi tercihler arasında

• İkinci el kaygısı yoksa ve dış tasarım çok önemli değilse otomatik attrage da bakabilirsiniz. Düğmeye bas çalışsın, vites D konumuna alınca birdaha sadece fren ve sinyalleri kullanıyorum. Silecekler, farlar, klima otomatik. Lastik Basınç sensörü sayesinde lastik havaları da kontrol altında. 20000 km uzun bakım aralığı, 1.2 motor şehir içi kullam için ideal. Sanki aracı ben satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginy15 -- 26 Ocak 2017; 12:12:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

İkinci el kaygısı yoksa ve dış tasarım çok önemli değilse otomatik attrage da bakabilirsiniz. Düğmeye bas çalışsın, vites D konumuna alınca birdaha sadece fren ve sinyalleri kullanıyorum. Silecekler, farlar, klima otomatik. Lastik Basınç sensörü sayesinde lastik havaları da kontrol altında. 20000 km uzun bakım aralığı, 1.2 motor şehir içi kullam için ideal. Sanki aracı ben satıyorum

Benden bir tane daha oldugunu bilmiyordum :)

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    2016 da sıfır otomatik genelde 50 bin den satıldı. Bir çok kişi dış tasarım olmamış dese de fazla satılmamasının yegane sebebi bence yanlış pazarlama stratejisi. Yoksa symbol, c-elyse ve 301 gibi araçlardan aman aman bir farkı yok bence. Bu fiyata bu donanımda başka araç yoktu ancak 2017 de liste fiyatını 60 bin e çekmeleri satışları daha da törpüleyecektir. Tabi bayilerin yapacağı indirimler ile yine 55 bin den almak mümkün olabilir gibi. Çünkü 2016 da da liste fiyatı 55 bin di.
  • erginy15 kullanıcısına yanıt
    Hocam manuel istiyoruz ama sıfır olmayacak ikinci el bakıyoruz

• focus 2.5 1.6 dizel bakabilirsiniz o bütçeyle alınabilecek en iyi fps aracı.SUAN FOCUS 2.5 1.6 DİZEL ARACA SAHİBİM SORMAK İSTEDİGİNİZ SORULAR OLURSA CEVAPLAYABILIRIM
  • Ben olsam temiz ,düşük km'li ve en full donanımlı bir Punto alırdım.
  • ben olsam 1.6 lpg li mondeo alırdım 2009 civarı kısa mesafede dizel pek avantajlı değil motor geç ısınıyor.Bizde kısa mesafe kullanıyoruz birazda yokuşlu ortalama hız 15 18 arası oluyor tüketim 7-9 lt arası değişiyor araç fluence dci motor
  • Geniş, ferah, problemsiz, lpg uyumu mükemmel

"civic fd6"

Olağanüstü donanımları yok ama kaya gibi arabadır. Satarken de ederindeyse en fazla 2 günde satarsınız, hastası çoktur.

• 2007-2008 focus ghia tavsiye ederim.
    Ghia olacak ama, titanium veya trend değil.

• Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel araçlar önermişsiniz, babam 2010 model üstü istiyor clio nun donanımını ve dış görünümünü çok beğeniyor. Sizce alınır mı 1.5 dci clio?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trietz

Hocam güzel araçlar önermişsiniz, babam 2010 model üstü istiyor clio nun donanımını ve dış görünümünü çok beğeniyor. Sizce alınır mı 1.5 dci clio?

Hocam clio alınacaksa bu alınır boş donanım 2013-2014 joylara bulaşılmaz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-42-bin-km-de-satilik-clio-3-390378677/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 26 Ocak 2017; 22:5:57 >
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    2013-2014 model icon modellerine bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trietz

2013-2014 model icon modellerine bakıyoruz

Hocam bu fiyata onun temizini bulmak imkansız.Ya hasar kayıtlı çıkıyor ya da yüksek km.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.