invisible , Hepsibura danın özel indirimi nedir, dediğiniz gibi baktım, 42 7404 ün fiyatı 2111 du, satın ala girdiğimde fiyatı 1999 a düştü, gerçekten fiyat bu ise, gerçekten çok iyi
Manuel iyice inmiş evet 1999. Kullanıcı isen öyle özel indirimler oluyor herkese mi bilmem ama oluyor işte:) Ama şimdi sana birşey demek istiyorum Philips 42PFL8404H/12 42 2300 olmuş. Almışken onu al amb özelliği de var...
Evet, dediğiniz gibi Philips 42PFL8404H e de baktım, 2300 veriyor., Hatta diğer markalara da baktım, örneğin Samsung ta hiç vermedi indirim, en çok Philips 42 7404 de indirim verdi, 600 puan. Ama 8 seriside ilgimi çekmeye başladı.
Ben42 8694 kullanıyorum amb yi seveceksin. 8 serisini almanı tavsiye ederim. Açıkcası blue ray bitince 400 lira indi
Gerçekten amblight süper bi özellik, Mağazalarda özel karanlık odalar olması gerektigini düşünüyorum amblight için, bir çok kişi amblight nasıl bir etki yaptıgını bilmiyor tv izlerken.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme