Şimdi Ara

40h6470 3D Bluray Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 gb boyutlu iso gravity filminin 3d blurayini indirdim içinde birçok dosya çıktı ve tvde izlemek için usb ye atarken 57 gb dosya attı sonra stream klasöründe filmi buldum ama boyutu 19 gb ve SSIF diye bir klasörün içinde de 29 gblik bişeyler var ama film 3d değil tvden 2d yi 3dye dönüştür diyorum ama 3d gibi olmuyor hiç pop out vb yok gravitynin 3d si çok iyi demişlerdi ben mi beceremedim acaba usb ye atarken de 4 saat sürdü yardım.(tv samsung 40h6470)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatthef. -- 11 Haziran 2015; 13:08:21 >

• Hocam iso dosyalarini acmak icin egreat tarzi 3d iso acan media playerlardan elinde olmali tv nin kendi media playerlari oynatamaz iso dosyalarini bu bir

2d den 3d ye cevirme isi yalandan ibaret sadece filmin bazi sahnelerinde derinlik verir baska bisey beklemeyin buda iki

Bu arada gravity nin 3d si mukemmel sizin tv boyutu biraz kucuk buda 3d den alinan zevki biraz dusuruyo

Eger gercekten 3d keyfi istiyorsanizda alin bi 3d bluray player ikinci el 3d disc alip izleyin yoksa iso mkv rip falan yalan ugrastiginiza degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben zaten 3d olayını pek sevmiyorum bi kaç tane 3d belgesel ve idm ile bazı sitelerden bu ikiye bölümüş şekilde olan filmleri izledim baya tatmin etti gravityninde 19 gblik 1080p olan kısmını izledim çok güzeldi yani bluray player alsam çok kulanacağımı düşünmüyorum onun için gereksiz şimdilik, cevap için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.