Şimdi Ara

40F7000, 42w805a ve 42pfl6188 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5,5 yıllık emektar Samsung 40A656 LCD'min ekranını bir kaza sonucu kırdığımdan yeni bir LED TV alacağım...
    Araştırmalarım sonunda bu 3 modelden birini seçmeye karar verdim fakat hangisi? LED TV teknolojisine çok uzak kaldığımdan bu noktada sizlerin yardımlarını bekliyorum...

Aşağıda vereceğim bilgiler doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim;

1-40F7000 ------------- 2.549 TL
    42w805a ------------- 2.449 TL
    42pfl6188 ------------ 2.200 TL

2- Pasif ekran daha çok cezbediyor aslında (hafif ve ucuz gözlük olması sebebiyle)

3- Simulview, Dualplay diye adlandırılan teknoloji olmazsa olmaz değil ama oyun merakılısı olduğumdan beni cezbediyor

4- 40 inch çok mu ufak kalır? (yaklaşık 3 m'den izleniyor)

5 - Aktif ekran olsa da ve simulview olmasa da Samsung'un özellikleri çok cezbedici gözüküyor

6 - Dsmart hd (dahili uydu alıcısı ile) kullanacağım, USB'den film izleyeceğim ve ps3 kullanacağım

Cevaplara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiglat -- 3 Ağustos 2013; 20:59:42 >

• tiglat T kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiglat -- 3 Ağustos 2013; 20:59:58 >
  • 4 gün önce 46f7000 aldım.46 inc bence en iyisi. Oyun , ekran bakımindan iyi çok şık.Paran varsa al.şu an tvden yazıyorum.Net mükemmel videolar hiç takılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 4 Ağustos 2013; 1:54:29 >
  • Öncelikle hayırlı olsun TV'n...
    46 inche bütçeden dolayı çıklamayacağım maalesef, max. 2500TL olmalı...
    Forumda altyazılı filmlerde reset atma probleminen bahsediyorlardı, sen yaşadın mı böyle bir şey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.