Şimdi Ara

4096 mbps veriler nasıl olmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba... ya kafaları yemek üzereyim... şimdi bağlantı hızımız 4096 mbps limitsiz...

mbps = megabit per second diye biliyorum ki hadi dedim ben yanlış biliyosam felan ama yok doğrusu megabit...

şimdi arkadaşlar flashget ile film indiriyorum... direkt olarak server dan çekiyorum dosyaları öyle rapid felan kısıtlaması yok..

flashget te download hızında en fazla en fazla 450 KB / s olarak görünüyor indirme hızı..

yani ttnet i aradım test yaptık 409 KB çıktı...

normalde ne olması gerekli bi yerlerde bi hata mı var sizce... varsa bu hata neden kaynaklanıyor olabilir... yani boşu boşuna para ödemeyelim.. ve acayip kaybı oluyor..

lütfen arkadaşlar bi yardımcı olalım.. ona göre TTNET e vericem ayarı...

• Servis sağlayıcısından hizmeti alırken aldığımız hızın birimi mbps yani megabit per second yani saniyedeki bit aktarımı üzerinden hesaplanır. Flashget ise byte ile hesaplar. 8bit 1 byte yapar. Sizin telekomdan aldığınız hizmet 4096mbps değil 4096kbps yani 4mbps.

4096kbps=512kb/s yapar. Yani dosya indirirken görüp görebileceğiniz en yüksek indirme hızı 512kb/s'dir ama ADSL'nin yapısı gereği bu hız teoride kalır. Santrale olan uzaklığınız ve telefon hattınızın kalitesi bu değerleri etkiler.
  • ya patron 4096 mbps nasıl 4096 kbps la aynı oluyor??? açık yazar mısın??

4096 megabit per second = 4096 kilobit per second mıdır...???

yani öyle biraz saçma gibi geldi bana...

şu siteye bakarsanız... http://www.matisse.net/bitcalc/?input_amount=4096&input_units=megabits&notation=legacy

4096 mbps veriler nasıl olmalı...

• samed.yıldırım arkadaşın da dediği gibi senin adsl hızın 4mbps yani 4096kbps a tekabül ediyor (tabiki teoride) 4096mbps ile 4096kbps aynı kavramlar değil 4096mbps, 4096kbps dan 1024 kat daha büyüktür (hızlı).
  • ya patron bit olayı indirme hızını byte olayıda alanı belirtiyor... ayrıca bu işin piri olan bi kaç arkadaşım var... onlara sordum 400 lerin üstündeysen sıkıntı yok dediler... ööle yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.