Şimdi Ara

407 silecek suyu hortumu deliniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta hortumun delik oldugunu farkedip yaptırdım.. silecek memelerinide kontrol ettiler biri birazcık tıkalı oldugundan suyu çok ileri atamıyor ama idare ediyordum.. hortum yine delinmiş yada çıkmış.. yagmur sezonunda sileceksiz kaldım ne yapmam lazım ? daha önce benzer problem yaşayan oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Gecen hafta hortumun delik oldugunu farkedip yaptırdım.. silecek memelerinide kontrol ettiler biri birazcık tıkalı oldugundan suyu çok ileri atamıyor ama idare ediyordum.. hortum yine delinmiş yada çıkmış.. yagmur sezonunda sileceksiz kaldım ne yapmam lazım ? daha önce benzer problem yaşayan oldumu?

bende buna benzer bır durum oldu servise gittigim zaman parçanın değişmesi gerektiği ama o parçada oan serviste olmayınca anlık cozum ıcın akvaryum hortumları olurya o hortumla yaptık hortumun baglantı yerlerıne klıps attık suana kadar kullanıyorum herhangı bı sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtyharry34

quote:

Gecen hafta hortumun delik oldugunu farkedip yaptırdım.. silecek memelerinide kontrol ettiler biri birazcık tıkalı oldugundan suyu çok ileri atamıyor ama idare ediyordum.. hortum yine delinmiş yada çıkmış.. yagmur sezonunda sileceksiz kaldım ne yapmam lazım ? daha önce benzer problem yaşayan oldumu?

bende buna benzer bır durum oldu servise gittigim zaman parçanın değişmesi gerektiği ama o parçada oan serviste olmayınca anlık cozum ıcın akvaryum hortumları olurya o hortumla yaptık hortumun baglantı yerlerıne klıps attık suana kadar kullanıyorum herhangı bı sorun olmadı

aynısını banada yaptılar.. ve diger seferinde kaputun baglantı noktasına gelen yeri kaput kapanınca ezilmeyecek sekilde ayarldılar.. şimdilik sorun çözüldü gibi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dirtyharry34

quote:

aynısını banada yaptılar.. ve diger seferinde kaputun baglantı noktasına gelen yeri kaput kapanınca ezilmeyecek sekilde ayarldılar.. şimdilik sorun çözüldü gibi..

Hortum yine çıkmış.. bende basıyorum basıyorum gelmiyor su.. yarım bidon mavi silecek suyu gitti hala cam çamur içerisinde.. düzgün bir yer varmı yaptırabileceğim..

• +407 benim aracımdada aynı sorun var tam kaputun menteşesinin ordan patlamış
  • Hortumu tamir ettirdikten sonra yetkili servisten silecek memelerini değiştirttim. Silecek dahil 70 tl tutmuştu 2 sene önce.. O gunden beri sorun kalmadı.. Bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.