Bildirim
407 'de MP3 player dinlemek için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bunun birkac yolu var. Biri teybin AUX girisini yazilmdan actirmak ve bir giris olusturmak. Nasil yapilacagi bilgisini Peugeot 207 basligi altinda bulabilirsin.
Ikincisi de CD changer i iptal edip o girisden baglamak (hazir olarak satiliyor bu baglanti kiti Istanbulda) -
bir yollu daha var daha buğün aldım dayıma. focus ta rahat çalışıyor güzel ürün.
kablosus rahat kullanım ....
radyo frekanslı kablosus mp3 çalar...
adanada rahat çalışıyor. alırsın denersin beğenmezsen geri iyade etme şansın var ben adana polen bilgisayardan aldım beğenmezseniz getirin 7 gün içinde iyade edin dedliler ... büyük firmalardan al alacaksan....
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258076&productid=otm251197
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 19 Eylül 2007; 21:34:15 > -
Şayet büyük şehirde yaşıyorsanız hiç tavsiye etmem, radyo frekansları birbirine çok yakın, bundan dolayı kalitesiz bir iletim oluyor -
ne yani Adana küçük şehir mi ?
istanbul dışında sorun çıkmıyor o aletlerde oldukça da pratik takıyorsun flash diskini dinliyorsun . daha pahalı modellerinde taşınabilir hd bile takman mümkün usbden...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X