Şimdi Ara

“405 KM/S VE YOL BİTTİ” (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tebrikler bugatti mühendislerine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberking111

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

SÜPER ANLAMA KABİLİYETLİ! ARKADAS BUGATTİ SÖZÜNÜ SANA ATFEN SÖYLEMEDİM
    ÖNCE OKUDUGUNU ANLA NERNEN ALINTI YAPILDIGINA BAK.
    HERHALDE SEN NE DEDİĞİNİ BİLMEDİĞİN İÇİN HER SÖYLENEN SÖZE SANA SÖYLENMİŞ GİBİ BALIKLAMA DALIYORSUN

ya sabir..aften söylemedin de neden söyledin.sen benlen kafa mi buluyon ...arkadas sen ne diyon ben ne diyom ...annlasamiyoruz bi türlü sen beni anlamamakta israrcisn galiba....bak bikonuda anlasalim isterse buraya bugattiden daha hizli bir yol aracida sen koy...karsilastirmayi verilere göre hep beraber yapariz...

Sen ya ne söylediğini unutuyorsun yada ne söylediğini bilmiyorsun.
    seninle sadece bir konuda anlaşıyoruz o da anlaşamadığımız
    bence bugatti F1 ler ile yarışabilecek tek yol otomobildir diyorum buna katılır ve ya katılmassınız
    diyorsun sonrada F1 le bu aracı karşılaştırmayın diyorsun
    bugatti kim Formula1 aracıyla yarışmak kim
    bugattinin 20 sn'de çıktığı hıza bir f1 aracı(2001 teknolojisiyle üretilmiş)10 sn'de ulaşıyor.
    10-15 sene öncesinin formula1 aracının gücüne bile şuan yaklaşamıyor(1500 bg hemde 1.5 litrede)
    hiçbir yol aracı F1 araçlaruyla aşık atamaz karşılaştırılamaz bile
    ama böyle saçma iddaalar ortaya atıldığı için karşılaştırmak zorunda kalıyoruz maalesef.
    F1 aracı bugattide yol bitti denilen hıza sadece 400-450 metrede ulaşıyor yani yol bile başlamadan.
    sen çıkmış F1 lerle yarışabilecek yol otomobili diyorsun.

• quote:

quote:

quote:

SÜPER ANLAMA KABİLİYETLİ! ARKADAS BUGATTİ SÖZÜNÜ SANA ATFEN SÖYLEMEDİM
    ÖNCE OKUDUGUNU ANLA NERNEN ALINTI YAPILDIGINA BAK.
    HERHALDE SEN NE DEDİĞİNİ BİLMEDİĞİN İÇİN HER SÖYLENEN SÖZE SANA SÖYLENMİŞ GİBİ BALIKLAMA DALIYORSUN

ya sabir..aften söylemedin de neden söyledin.sen benlen kafa mi buluyon ...arkadas sen ne diyon ben ne diyom ...annlasamiyoruz bi türlü sen beni anlamamakta israrcisn galiba....bak bikonuda anlasalim isterse buraya bugattiden daha hizli bir yol aracida sen koy...karsilastirmayi verilere göre hep beraber yapariz...

Sen ya ne söylediğini unutuyorsun yada ne söylediğini bilmiyorsun.
    seninle sadece bir konuda anlaşıyoruz o da anlaşamadığımız
    bence bugatti F1 ler ile yarışabilecek tek yol otomobildir diyorum buna katılır ve ya katılmassınız
    diyorsun sonrada F1 le bu aracı karşılaştırmayın diyorsun
    bugatti kim Formula1 aracıyla yarışmak kim
    bugattinin 20 sn'de çıktığı hıza bir f1 aracı(2001 teknolojisiyle üretilmiş)10 sn'de ulaşıyor.
    10-15 sene öncesinin formula1 aracının gücüne bile şuan yaklaşamıyor(1500 bg hemde 1.5 litrede)
    hiçbir yol aracı F1 araçlaruyla aşık atamaz karşılaştırılamaz bile
    ama böyle saçma iddaalar ortaya atıldığı için karşılaştırmak zorunda kalıyoruz maalesef.
    F1 aracı bugattide yol bitti denilen hıza sadece 400-450 metrede ulaşıyor yani yol bile başlamadan.
    sen çıkmış F1 lerle yarışabilecek yol otomobili diyorsun.

yarisabilecek tek otomabil derken sen ne anl1yorsun...benim anladigim kadariyla bugattinin F1lerden daha hizli oldugunu anl1yorsun galiba....ama ben böyle söylemek istemedigimi sana he alintinmda defalarca dile getirmeme ragmen hala bozuk palk gibi basa sarip duruyorsun....F1leri karsilast1rmakla bi kere en büyük hatayi yaptiniz.o zamn bir jet ile ve ya bir tren ile de karsilastirma yapmamiz gerekmez mi....bu gereksiz tartismamizin sebebide o zaten. ben F1 e yaklasan bir otomobil demeyipte jete yaklasan bir otomobil de diyebilirdim bu jet ucagindan den daha hizli oldugu anlam1na gelmez ve ya bir tren kadar hizlida diyebilirdim...

• supra ile bugattiyi 400 mt ye koyarsanız supra alır ama sonrasında bugatti alır supranın sonuc itibari ile modu nun en iyi yapılmış hali sadece gücünü yola aktarmasıdır...
    en iyi mod aldığı hp yi yola aktarma oranından gecer ve buda zaten hp hesaplamasında kullanılan silindirlerle yapıldığı için sorunsuz bir şekilde aktarım yapılır...
    ayrıyetten 1000hp modlu supralar için hiç bir şeydir supranın iyi modluları 1300-1600hp verir...
    yani bugatti dediğiniz araç fabrika üretimine girdiği için yolda en hızlısıdır...
    ama kalkış yarısına gecerseniz cok değil 50 milyar harcanmış bir sti bile eline verir...
    1.8 tonluk araçla kalkış yapmak mantıksızdır...
    bu araç hızını koruması ve 300 le giderken bile yerde kalması %10 %20 lik virajlarda savrulmaması için dizayn edilmiştir...
    supra sti evo modlayanlar sadece 0-400 için arabalarını modlarlar...
    türkiyede bu olay cok yoktur...
    volkan ışığın pembe m3 ü (yaklaşık 3 yıldır onda) 1000+ hp ile yere basmaktadır...
    ama gelin görünki türkiyede yeni yeni yasal olarak ankara hipodromda yapılan kalkış yarışları dolayısı ile bir işe yaramamaktadır...
    amerikada bunun gibi kalkış yarışları yapılmakta hatta 10+ özel alan yapılmış durumdadır...
    yani bizim gibi cıkıpta otobanın yapılmış ama trafiğe açılmamış yerlerine gidip kapışmıyorlar o yüzden araç modlamaya ve bu modlamadan para kazanmaya uygun olmayan ülkemiz için bunlar hayaldir...

gelelim konumuza...
    bugatti gerçekten su anda en iyi supercar dir yollardaki...
    ancak malum güven olması için 1800+ olan ağırlığı kalkış olarak değil uzun süreli sürüşlerde sanırım su an için o consepte bulunan arabaların içinde en iyisi...

• körfez pistine gel yazın yarışlarda hemen hemen her marka gliyo ama türkiyede olanlar tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

not:canlı bugatti görmedim gören de yoktur ama istanbuldaki 1 tane maybach ı gören şanslı kişilerdenim

İstanbul SAV müzesinde Bugatti Type 35'i görebilirsiniz...Üstelik gerçek bir Bugatti...Şimdikiler gibi Adı Bugatti kendi VW değil

Bu arada topicte bir çok arkadaş başlamışlar işkembeden sallamaya...Yok o onu alt ederr bu bunu alteder...Bunlar kişilere göre yorumlarla olmuyor. Pistler bu işin kanıtlandığı yerlerdir. Ve pistlerin tarihine baktığımızda bu işin kitabını kimlerin yazdığı çok rahat görülür. Burda laf ebeliğine gerek yok bu yüzden:) Bugatti savaş öncesi başarıları ile ün salmış bir üretici.Ama Bugatti yi Bugatti yapan pistlerdeki bu savaş öncesi yılların zaferleriydi. VW grubu tekrar bu ihtişamlı markayı canlandırmak istiyor ama almanların kafasının basmadığı bir şey var.Pistte zaferler kazanmadığı yada kazanamadığı sürece bu ürettikleri otomobiller hiçbirzaman bir anlam ifade etmeyecek.Ve Bugatti yada benzeri yeniden canlandırılan firmalar eski ihtişamlarına dönmeyecekler.Çünki mükemmeliyetlerini kanıt için gerekli olan şey kağıt üzerindeki beygir güçleri yada bilmem kaç km dümdüz yolda kaç bastıkları değil, pist üzerinde ezeli rakiplerine ve işin üstadlarına karşı neler yaptığıdır...

Şöhret kolay yakalanan bişey değildir.Ferrari yada Porsche gibi üreticilere bu şöhrete gökten zembille de indirilmemiştir. Bu şöhretlerinide yine sağda solda üretilen ve kağıt üzerinde şu kadar beygiri olup bukadar düzlük hızı olan araçlar ile sallanmaz. Bu üreticiler pistlerde tırnakları ile yırta yırta bu şöhreti kazanmışlardır. Birtakım şeyleri başardıklarını iddia eden firmalar içinde kanıtını sunacakları arenalar açıktır...Bileklerine güveniyorlarsa çıkarlar kendilerini kanıtlarlar.

Ama işin sonunda Lamborghini ve benzerleri gibi rezil rüsva olmakta var

• bu arbalar çok özel anca resmine bakılır türkiyede olsada sürüülmez bu yollarda bu araba otobanda bile yama taş filan var!!
  • Dodge Viper Venom napardı demekki
  • 4 tane turbo koyup 1001 hp güç elde etmek mühendislik harikası değil.

4 tane turboyu Mclaren F1'e koysalar ses duvarını aşar
  • bu araç düz yolda en hızlı araçtır, yoksa pistte bir slr gtr ye yada ferrari fxx e kafa tutamaz. bu ağırlıkla virajlara girmesi hiç kolay değil.
  • quote:

ha bu arada heemn belirteyim bu aracı kullanmak için bir petrol istasyonunuz olsa bile hesapladığım kadarıyla tahminen 1 ay içerisinde iflasın eşiğine geliyorsunuz.405 km/s de giderken 100 km de 104 litre yakıt tüketiyor...babanızın rafinerisi varsa alabilirsiniz..:)

400km hıza çıktığında benzini düşünebiliceğinimi sanıyosun
  • benim arabanın 0 100 ü 9.7 sn bunun 0 300 ü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultima-online

bu araç düz yolda en hızlı araçtır, yoksa pistte bir slr gtr ye yada ferrari fxx e kafa tutamaz. bu ağırlıkla virajlara girmesi hiç kolay değil.

değildir

http://forum.donanimhaber.com/m_15875180/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

not:canlı bugatti görmedim gören de yoktur ama istanbuldaki 1 tane maybach ı gören şanslı kişilerdenim

İstanbul SAV müzesinde Bugatti Type 35'i görebilirsiniz...Üstelik gerçek bir Bugatti...Şimdikiler gibi Adı Bugatti kendi VW değil

Bu arada topicte bir çok arkadaş başlamışlar işkembeden sallamaya...Yok o onu alt ederr bu bunu alteder...Bunlar kişilere göre yorumlarla olmuyor. Pistler bu işin kanıtlandığı yerlerdir. Ve pistlerin tarihine baktığımızda bu işin kitabını kimlerin yazdığı çok rahat görülür. Burda laf ebeliğine gerek yok bu yüzden:) Bugatti savaş öncesi başarıları ile ün salmış bir üretici.Ama Bugatti yi Bugatti yapan pistlerdeki bu savaş öncesi yılların zaferleriydi. VW grubu tekrar bu ihtişamlı markayı canlandırmak istiyor ama almanların kafasının basmadığı bir şey var.Pistte zaferler kazanmadığı yada kazanamadığı sürece bu ürettikleri otomobiller hiçbirzaman bir anlam ifade etmeyecek.Ve Bugatti yada benzeri yeniden canlandırılan firmalar eski ihtişamlarına dönmeyecekler.Çünki mükemmeliyetlerini kanıt için gerekli olan şey kağıt üzerindeki beygir güçleri yada bilmem kaç km dümdüz yolda kaç bastıkları değil, pist üzerinde ezeli rakiplerine ve işin üstadlarına karşı neler yaptığıdır...

Şöhret kolay yakalanan bişey değildir.Ferrari yada Porsche gibi üreticilere bu şöhrete gökten zembille de indirilmemiştir. Bu şöhretlerinide yine sağda solda üretilen ve kağıt üzerinde şu kadar beygiri olup bukadar düzlük hızı olan araçlar ile sallanmaz. Bu üreticiler pistlerde tırnakları ile yırta yırta bu şöhreti kazanmışlardır. Birtakım şeyleri başardıklarını iddia eden firmalar içinde kanıtını sunacakları arenalar açıktır...Bileklerine güveniyorlarsa çıkarlar kendilerini kanıtlarlar.

Ama işin sonunda Lamborghini ve benzerleri gibi rezil rüsva olmakta var

2yillik konuyu bunlari yazmak icinmi hortlattin??

• Almanyada görmüştüm bugatti
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: ultima-online

bu araç düz yolda en hızlı araçtır, yoksa pistte bir slr gtr ye yada ferrari fxx e kafa tutamaz. bu ağırlıkla virajlara girmesi hiç kolay değil.

değildir

http://forum.donanimhaber.com/m_15875180/mpage_1/key_/tm.htm

seri üretim olarak en hızlısıdır

tabi veyron ne kadar seri üretim olabilir orası tartışılır

• konuyu hortlatan arkadaş doğru yazmış ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 6 Ekim 2007; 15:48:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

neden 1001 HP onu anlayabilmiş degilim hala

1001 gece masalı gibi işte sabah 1milyon euro verip alıyosun gece otobanda tam macleren f1 i geçecekken kabak oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

bu araba çok yakar lpg taktımlı iyidsinden tabi

tabi zaten sıralı sistemden aşşağı taktırırsan ferrari gibi senden geri alırlar ha bide gazıda sadece aygazdan alıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talkingbrother -- 6 Ekim 2007; 22:19:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

bu araba çok yakar lpg taktımlı iyidsinden tabi

tabi zaten sıralı sistemden aşşağı taktırırsan ferrari gibi senden geri alırlar ha bide gazıda sadece aygazdan alıcan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.