Şimdi Ara

401. Dönem (Kasım 2025 Celbi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: a-f-h Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
6
Favori
9.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sisteme ilk girdiğimde bende de 06/11/25 tarihine kadar ilişiği yok sınıf ve tertibat bekliyor yazıyordu şu an kontrol ettiğimde sınıflandırılmış yükümlü yazıyor. İlk başta güncelleme yapıldığı zaman tarih değişmeyen arkadaşlarda dahil sınıflandırılmış yazanları çok gördüm acaba ilk başta erleri sınıflandırıp sonra mı yedekleri sınıflandırdı anlamadım, hakkımızda hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zephyrix -- 24 Ekim 2025; 15:36:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zephyrix Z kullanıcısına yanıt

Bence de hocam başka türlü yorum yapamıyorum çünkü, aralık ve ocağa atılanlar dahil kasım gösterenlerin çoğunda bile sınıflandırılmış yükümlü yazıyordu, hatta mayısta yedek giden bir arkadaş da bir görsel paylaşmıştı bende de ilk başta sınıf ve tertibat bekliyor diye. Muhtemelen ilk başta er gidecekleri sınıflandırdı sonra yedekleri sınıflandırdı ama tahmin tabi garantisi yok, hakkımızda hayırlısı olsun umarım çıkar bize de asteğmenlik.

facebook grubunda bi çocuk resmi yazı bulup atmıştı ilk erler sınıflandırılıyor diye rütbelilerin sınıflandırılması erlere nazaran uzun sürüyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Onu ben de gördüm de pek anlam veremedim hocam görseldeki 2 sonuç açıklanma kollarına göre tarih attığı ve sınıflandırdığı için muhtemelen ilk başta erleri daha sonra sınıf bekleyen yedekleri sınıflandırdı diye bir çıkarım yaptık ama ne denli doğrudur bilemiyorum

• Pertem'de "Sınıflandırılmış Yükümlü" yazıyorsa tarihleriniz değişmez arkadaşlar. Aralık ve Ocak görüyorsanız ersiniz kesin ve net. Kasım görüyorsanız yedeklik şansınız devam ediyor, erde çıkabilir.

Herkes hakkında hayırlısı olsun.

• 398. Dönem bir arkadaşın yorumuna denk geldim 1 gün arayla 2 adet gönderisi var, ilk başta şubat tarihli sınıflandırılmış yazısı ertesi gün aynı tarihli yedek subay gönderisi, hayırlısı artık bekleyip göreceğiz

Atar mısın özelden?

Önceki celplerde hiç böyle olmamış.

facebook grubunda da kasıma çekilen bi kaç kişi varmış

Zaten Kasım, Şubat, Mayıs değil miydi yedek subayların gittiği tarih. Burada kafa karışıklığı yaşanan durum nedir? Kasımda sınıflandırılmışsa Şubata atma ihtimali yok zaten. 1 gün arayla olmasına anlam veremedim hocam.

Enteresan benim takip ettiklerimde hiç böyle değildi inşallah sizin dediğiniz gibidir de kardeşimin yedeklik şansı ya da daha önemlisi kasımda gitme şansı devam eder. Çocuk er gideceğine üzülmedi 2.5 ay daha evde yatacağına üzüldü :D

Hocam kafa karışıklığı yaratan bir durum yok, bizde ilk başta sınıf ve tertibat bekliyor yazıyordu ve sonradan sınıflandırdı durum bu yazıda bahsettiğim arkadaş kendi döneminin kasım celbi için tarih güncelleme günü tarih bilgisi değişmeden sınıflandırmış ve ertesi gün sonuç ekranında yedek subay gönderisini paylaşmış, 400. Dönemde de böyle sonradan sınıflandırılar 2 arkadaş var donanım haberde konusu açılmış oraya yazmışlar isteyen inceleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvenstorm -- 24 Ekim 2025; 17:0:36 >
  • Bence konunun erken sınıflandırılmasıyla yedek subaylık arasında bir bağlantısı yok. Sınıf ve tertibat bekliyor ifadesinden benim anlamış olduğum henüz sınıflandırılmadığıdır. Sınıflandırılmış yükümlü yazıyorsa ve Kasım gözüküyorsa da yedek subaylık şansının en az 3 kat arttığını söylemek gerekir. Herkes için hayırlısı olsun.

Kesinliği olmayan ucu açık bir çıkarım yapmaya çalıştık hocam. Sizin kafanızın karıştığı konu kasım celbi yedek subay ayı evet fakat aynı tarihte ilk dönem erler de alınıyor yani tarih kasım fakat er de çıkabilir yedek subaylık da herkesin gönlünce olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvenstorm -- 24 Ekim 2025; 17:5:12 >

Sizde durum nedir??

Tarih kasım hala bekliyoruz sonuçları sizin durum nedir?

Benim de Kasım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• Merak ettiğim bir şey var şuan sınıflandırılmış yükümlü ve tarih kasım olarak güncellenmiş benim de acaba herkesin mi aynı yoksa tarih farklı olanlar da gördünüz mü hiç veya bugünden önce sınıflandırılmış yükümlü yazanlar var mıydı ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.