Şimdi Ara

400tlye kadar dijital makine önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 400tl'ye kadar dijital fotoğraf makinesi arıyorum bu işte yeni değilim 2004 yılında Kodak CX7330ile başlamıştım bir yıl öncesine kadar Sony DSLR A200 makinem vardı profesyonel fakat ara verdiğim için sattım o makineyi şimdi istediğim makinenin özellikleri ise:

1) Boyutu çok küçük olmalı
    2) Çektiği fotoğraflar net olmalı

fiyat konusunda dediğim gibi 400tlye kadar sorun yok sonrası için düşünmem gerekir birde yurtdısı sitelerden incelediğimde aklımdaki ilk makine Nikon COOLPIX s220 ve s230 modelleri ile ilgili hiç iyi bir yorum bulamadım ve Kodak M340 M320 lere baktım onnara bile daha ii yorumlar aldım sizden ricam hangi makineyi tercih edeyim? Aklımdaki markalar ise sırasıyla 1)-Nikon 2)-Kodak 3)-Sony ve diğerleri.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarınızı

• Compact sınıfta Fujifilm ve Canon'a öncelik vermenizi öneririm.

Fujifilm F200 EXR o fiyat aralığında alınabilecek en iyi makina.
  • annaşıldı google başvurucaz forumun eski tadı kalmamış kimse ilgilenmiyo bile yinede teşekkürler
  • compactlarda sıralamanız, canon,fuji,sony şeklinde olmalı bence. bundan sonraki seçim pilli mi olmalı şarjlı mı şeklinde olmalı. pilli derseniz canon,şarjlı derseniz fuji. 400 lira düşünüldüğünde sony yi çeşit olsun diye koydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.