Bildirim
4000 TL Oyun Render Sistem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetY58
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoBerkay
quote:
hayırlı olsun
Rog Tytan G30AB işimi görür mü sence? Mc ets2 magicka gibi oyunlar oynıcam. Gta 5 çıkınca birde onu. Sence yeter mi bana? Kaç yıl götürür?
Kardeşim Görmesine Görür De Bu Pc Onun 2 Katı Performansında Niye Daha Çok Paraya Daha Düşük Bir Alet Alasın
Monitörün Var Mı ?
Monitörüm yok.
G30AB alıp ekran kartını değiştirsem nasıl olur? S
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hayırlı olsun
Rog Tytan G30AB işimi görür mü sence? Mc ets2 magicka gibi oyunlar oynıcam. Gta 5 çıkınca birde onu. Sence yeter mi bana? Kaç yıl götürür?
Kardeşim Görmesine Görür De Bu Pc Onun 2 Katı Performansında Niye Daha Çok Paraya Daha Düşük Bir Alet Alasın
Monitörün Var Mı ?
Monitörüm yok.
G30AB alıp ekran kartını değiştirsem nasıl olur? S
Rog Tytan G30AB niye almak istiyorsun ? Daha düşük bir sistem arkadaşın önerdiğine göre. Ayrıca G30AB alırsan kartı değiştirme zaten GTX 680 yeterli bir kart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 15 Haziran 2014; 9:32:26 >
-
Bende rog tytan g30ab düşünüyodum ama sonradan toplama almak daha mantıklı geldi o hataya düşme bence toplama al. Şimdiden hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X