Şimdi Ara

4000 TL + MASRAFLAR GARIBAN ARABASI NE ALSAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başa bela alınmak istenirse bu araç alınabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-s-satilik-280-se-35579750/detay

Lada Samara,Skoda Favorit,Spring ben bu üçünden birini öneririm.Üçüde dayanıklıdır,az yakar ve temiz olmak şartıyla sorun çıkarmazlar.4000 liraya Şahin Doğan'ın hem temizi bulunmaz hemde yakıt konusunda sizi sıkıntıya sokar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cEm-87 -- 2 Aralık 2010; 19:17:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Yakıt hariç her açıdan Ford Taunus derim. Yukarıda sayılan araçlardan daha sağlam ve daha konforlu. Satamazsın diye birşey yok. Taunus hastaları var. Google'de Taunus Forum diye arat çıkan siteye bak.

Bende katılıyorum.Biraz daha konfor istiyorsan Granada bakabilirsin fakat yakıt olarak seni üzer.1.6 GL ideal bir seçim olacaktır.
  • ben de bişey sorayım, ben de acemiyim, bu kadar ucuz araba alırsak, sürekli sanayiden çıkmama durumu olur mu, yani böyle arabalar genelde ne arızası verir. mesela frenleri falan tutmamazlık yapmasın

Bi de ben ehliyet kursunda hep hidrolik direksiyonlu palio kullandım, hidrolik olmayanlara alışabilir miyim, hidrolikte direksiyonu sağ kırıyorum, bırakınca kendini düzeltiyo, hidrolik olmayanlar da böyle mi, direksiyon çevirme olayı nasıl, frenleri nasıldır böyle ucuz arabaların, lada, skoda gibilerin yani.
  • 5.550 cıkarabilirsin uzak ara lada vega.

eger cıkaramazsan tüplü bir samara alırsın.

kışın tertemiz yoluna devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Ben motosiklet almanızı öneririm, hatta büyük oranda işe gidip gelmek için kullanılacaksa motosiklet daha ekonomik olur.

İnşallah kendi mesleğinizi yapmaya başladığınız zaman da para biriktirmiş olur, daha iyi bir araç alır ailenizle keyfini sürersiniz.

4.000 tlye aldığınız her araç hem masraf çıkaracak, hem de yakıt anlamında ekonomik olmayacaktır... Tüplü olsa dahi...

• motorsiklet iyi fikir.
    fakat kışın nasıl olur.
    ehliyet durumu vs ?
  • lpg.ye yeni zam geliyomuş
    şu anda arabam olmadğı için yakıt fiyatlarından haberim yok, belkide zam gelmiştir
    hocam en iyisi sen bisikletten devam et. bu devlet bu işin cılkını çıkardı

illa araba diyosan ford taunus al. emin ol en iyi bildiğin doğan şahinden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

lpg.ye yeni zam geliyomuş
    şu anda arabam olmadğı için yakıt fiyatlarından haberim yok, belkide zam gelmiştir
    hocam en iyisi sen bisikletten devam et. bu devlet bu işin cılkını çıkardı

illa araba diyosan ford taunus al. emin ol en iyi bildiğin doğan şahinden iyidir

hemşerim sana bişey soracam safranboludamı ikamet ediyorsunuz karabüktemi
  • safranboluda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

safranboluda

muhtemelen seni tanıyorumdur ben 5 sene önce istanbula taşındım yeni mahalleye yakınmıydın
  • yok ben bostanbükünde oturuyorum
    ismine baktım ama tanıdık gelmedi. yalnız avcı soyadında arkadaşlarım var, ramazan-turgay isimleri
    ramazan karabük yenimah. oturur
    turgay beşbinevlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 3 Aralık 2010; 1:52:14 >
  • yok hocam bende onları tanımıyorum ama safranbolunu havasını benim için derin derin çek çok özledim valla
  • insan memleketinden çıkınca, dumanını dahi özler aga
  • haklısın hocam

• hocam bu fiyata emvai çeşit araç mevcut tutulmayan araçlar parçası pahalı olan araçlar parçası bulunmayan araçlar vs vs bu fiyatlara doğan'dan daha iyileri muhakkak vardır fakat parça sorunu veya satış işlerinde(satılık değin 250-300 milyon aşağıya ertesi ğün satarsınız) kolaylık sağlar
    iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 3 Aralık 2010; 22:51:27 >
  • bendede 5000 lira var elimde, şahin veya doğan bakıyorum..
  • Selamlar bu konuyu açan kişi benim. İlginize teşekkürler. Araba olarak 6000 tl ye broadway GTE aldım orjinal fıransız az yakıyor tüplü ve parçaları ucuz ve dayanıklı memnunum. Tek sıkıntı arabayı almak için altın bozdurdum altın fırladı gitti. Arabaya verdiğim 6000 liram 1 yıl sonra 12000 tl oldu. Bir sene sonra alsam daha iyi olurmuş
     4000 TL + MASRAFLAR GARIBAN ARABASI  NE ALSAM

fotodaki araba benim değil temsili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 15 Eylül 2012; 18:26:13 >

• Kötü zamanda bozdurmuşsunuz altın fırladı gitti. Renault iyi bir seçim olmuş, Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  • hayirli olsun. Broadway guzel araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.