Şimdi Ara

4000 TL Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli dostlar diz üstü pc'de oyun oynamayı seviyorum. Ülkemizdeki ekonomik durum malum çok kötü. Maksimum 4000 TL'lik bir bilgisayar bütçem var. Bu fiyata en iyi oyun performansını verebilecek laptop önerilerinizi alabilir miyim? Lütfen "oyun oynayacaksan laptop alma, masaüstü bilgisayar al" veya 4000 Liralık laptopta oyun oynayamazsın gibi cevaplar yazarak akıl vermeyiniz. Ayrıca aldıktan sonra ssd falan bilmem ne laptopta hiç bir teknik ekleme veya değişiklik yapmayacağım. Sorum çok net ve açık: Bir insanın maksimum 4000 TL'si var. Ve bu paraya kesin olarak laptop alacak. Bu laptopu da daha çok online veya online olmayan her iki türde bilgisayar oyunlarını oynayarak kullanacak. Bu durumda bu şahıs şu anda piyasada olan ve fiyatı Dört Bin TL'yi geçmeyen hangi ekran kartına ve teknik özelliklere sahip laptopu alırsa tüm grafik ayarlarını en düşüğe getirerek bile oynasa en iyi verimi ve randımanı elde eder? Bu kişi hangi laptopu alırsa parasını en iyi şekilde değerlendirmiş olur? Bu işten gerçekten anlayan değerli dostlardan yardım istiyorum. Lütfen yanlış yönlendirme yaparak kul hakkına girmeyiniz. Bu konuyu gerçekten çok iyi biliyorsanız ve kararınızdan eminseniz tavsiyede bulununuz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almadıysanız hala yardımcı olayım bilgim dahilinde fakat o bütçe ile sıfır olarak apu bir sistem bulunabilir gibime geliyor. mx130,330,150,350 gibi kullanıcı sınıfı ekran kartları dahi minumum 5000tl den başlıyor. Benim de bütçe sıkıntılıydı ikinci el aldım fakat her zaman risktir ikinci el laptopu alırken 1 ila 2 saate yakın test etmek gerekiyor kendi görüşümce fakat şöyle de bir şey var fiyat performans olan dizüstüleri de hemen kapıyorlar siz detay sorunca adam direk başkasına satıyor uğraşmadan. Sizin yerinizde olsaydım benchmark testlerine bakar apu sistemin performansı bana yetecekmı cs go da yeter gibime geliyor ne oynayacaksanız ve yahut hangi programları kullanacaksanız yetmediyse ya bekler para biriktirirdim veyahut risk alıp ikinci elde 950m 960m 940mx 860m 850m mx150 mx350 gtx 1050 1050ti sınıfı ekran kartına sahip dizüstüler bakardım fakat gene söylüyorum ikinci el risktir millet elden çıksın diye satabiliyor hatası var diye satabiliyor çok dikkatli olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.