Şimdi Ara

4000 - 5000 tllik pc onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar universiteye gecerken aileme zorla aldiracagim pc icin onerilerinizi bekliyorum. tam bi oyun canavari oldugum icin ekran karti sogutma sistemi fln iyi olmali ayrica video cekimi gibi islerle ugrascagim icin ramide iyi olmali. bu kdr pahali bilgisayara ne gerek diceksiniz biliyorum bizimkiler bole bi 4 yil yatirim yapamicam malesef fiyat biraz asabilır fiyata kasa monitor klavye mouse dahildir.simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende kendimi gördüm lysden sonra ben bunu alacağımhttps://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_superr_dragon_gt70_0ne_1078tr_notebook steelseries kulaklık ve sanırım steelseries sensei mouse da veriyor notebook performans olarak bana yeterde artar

• güzel bir notebook. önerini düşünecegim ama genel olarak laptoplarda oyun oynarken ısınma sorunu oluyor. bunuda araşırmamız lzm. kulaklıgını arkadaşım kullanıo baya saglam memnun . şimdiden sınavında başarılar :D
  • ''Ev kullanıcısıysanız, yani "profesyonel = pcde yaptığı işten para kazanan kullanıcı" değilseniz, her ne amaçla kullanacak olursanız olun (ister oyun- ister rip - ister program) en yüksek performanslı ve dolayısıyla en pahalı donanımların toplamanın, size sadece 3-6 ay, amiyane tabirle "hava atma" imkanı sunmak dışında, paranızı sokağa atmak olduğunu unutmayınız.''

2500 TL'ye max. sistem toplanır her yıl 500TL lik upgrade ile bir sistem güncelliğini korur.

4000 - 5000 tllik pc onerisi
  • haklısınız bende aynı görüşteyim ama evdekiler anlamıyoki :D yinede sagolun . arkadaşın önerdigi laptopu düşünmeye başladım internette araştırma yaptım baya övüyorlar. yalnız haswell serisini beklemem konusunda bi kaç kişi uyarı yaptı. sanırsam 1-2 ay içinde çıkacakmış o modeli onu bekliyorum.ilginiz için gerçekten teşekkürler her ne kadar amacın dışına çıkmışda olsa gerçekten çok yardımcı oldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaz1234

Arkadaslar universiteye gecerken aileme zorla aldiracagim pc icin onerilerinizi bekliyorum. tam bi oyun canavari oldugum icin ekran karti sogutma sistemi fln iyi olmali ayrica video cekimi gibi islerle ugrascagim icin ramide iyi olmali. bu kdr pahali bilgisayara ne gerek diceksiniz biliyorum bizimkiler bole bi 4 yil yatirim yapamicam malesef fiyat biraz asabilır fiyata kasa monitor klavye mouse dahildir.simdiden tesekkurler

Kardeşim ben sana demedim mi o para gereksiz diye :D Ya illa aileni zorlama 4-5 bin diye. 2500-3000 e topla gerisi ailende kalsın yada artan paraya 1000 liraya playstation, xbox alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahlan312

Sende kendimi gördüm lysden sonra ben bunu alacağımhttps://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_superr_dragon_gt70_0ne_1078tr_notebook steelseries kulaklık ve sanırım steelseries sensei mouse da veriyor notebook performans olarak bana yeterde artar

Sa bilader senin önerdiğin dizüstü pc de mesela max payne 3 full ayarda oynayabilirmisin veya crysis 3 ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onun yeni modelleri çıktı notebookadresi.com 5000liraya msi gt70 2 var gayet rahat oynarsin

• zamaz1234 Z kullanıcısına yanıt
    Sakın uzak dur leptop'tan eğer illa leptop gerekli değilse O paraya ondan çok daha iyi ve performanslı masaüstü toplarsın yazık günah.
  • laptoplara harcadığınız her kuruşa acırsınız sakın o kadar paralar verip almayın.

%25 indirimli fiyatlar üzerinden size haswell i GTX780 li bir canavar yapacağım beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4s4n45200

quote:

Orijinalden alıntı: kahlan312

Sende kendimi gördüm lysden sonra ben bunu alacağımhttps://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_superr_dragon_gt70_0ne_1078tr_notebook steelseries kulaklık ve sanırım steelseries sensei mouse da veriyor notebook performans olarak bana yeterde artar

Sa bilader senin önerdiğin dizüstü pc de mesela max payne 3 full ayarda oynayabilirmisin veya crysis 3 ?

5 tane Max Payne 3'ü full ayarda oynatır

• Haklısın.Her ne kadar taşınabilir olmaları çok cazip olsada f/p de masaüstüyle yarışamazlar. Laptop fikrimden ablamın laptupu bana bırakması üzerine vazgeçtim ztn :D toplamayı yaptıktan sonra bana pm atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaz1234 -- 15 Haziran 2013; 16:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaz1234

Haklısın.Her ne kadar taşınabilir olmaları çok cazip olsada f/p de masaüstüyle yarışamazlar. Laptop fikrimden ablamın laptupu bana bırakması üzerine vazgeçtim ztn :D toplamayı yaptıktan sonra bana pm atarsanız sevinirim.

Butce nedir.

• Butce konusunda sıkıntım yok piyasadaki en iyi oyunlari son ayarda oynarken gık bile demeden video cekebiliyim ytr. evdekilerede sonunda guncellemenin mantigini anlatmayi basardim.d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.