Şimdi Ara

400 TL ye NOKIA 5800 XpressMusic..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alınanı 1 ay bile olmadı, tüm kutusu herşeyi mevcuttur, koruyucu kılıfıyla kullanıldığından dolayı sıfır gibidir, İstanbul da Seyrantepe den elden alabilirsiniz

fiyat sondur takas yok, tel: 0507 749 35 95

• bu fiyata zor satarsın başkan.vatan 430 a sattı gecen hafta. hbde de 450 civarı satılıyor. rewize şart gibi duruyor.ben taa 6 ay önce jelatini üzerinde 2 haftalık aynı telefonu 370e zor satmıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

bu fiyata zor satarsın başkan.vatan 430 a sattı gecen hafta. hbde de 450 civarı satılıyor. rewize şart gibi duruyor.ben taa 6 ay önce jelatini üzerinde 2 haftalık aynı telefonu 370e zor satmıstım.

her ilana bu fiyata zor satarsın başkan diyosunuz bence bu işte bir bit yeniği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

quote:

bu fiyata zor satarsın başkan.vatan 430 a sattı gecen hafta. hbde de 450 civarı satılıyor. rewize şart gibi duruyor.ben taa 6 ay önce jelatini üzerinde 2 haftalık aynı telefonu 370e zor satmıstım.

her ilana bu fiyata zor satarsın başkan diyosunuz bence bu işte bir bit yeniği var

piyasadaki sıfır fiyatlara yakın 2. el fiyatı görünce tutamıyorum kendimi nabayım
    rereranslarım kısmından bakabilirisin aynı telefonun 2 haftalıgını(daha jelatını uzerindeydi) 6 ay önce ben zor satmıştım 370e.shem o zaman bu cihazın sıfırı şimdikinden cok daha pahalıydı.en ucuz satan yer 485 di.Tabi isteyen istedigi fiyatta vermekte de özgürdür yapacak bişey yok.Ama cihaz an itibari ile watanda 424 lira arkadasın fiyat ise 400 lire http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_blue-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28mavi%29/productdetails.aspx?I_ID=36901
    Bu arada bit yenigi arayacak bişey yok sizn gibi telefoncu da degilim. buradan ucuza mal toplayıp çevremde satmıyorum.ama sanırım siz çevrenizden ucuza mal toplayıp burada satabildiginiz en yüksek fiyattan satıyorsunuz o yüzden piyasanın düşmesi pek işineze gelmiyor çünkü mesajında bir degil on bit yenigi var gibi geliyor
    hatta bit yeniği değil zaten profilinden belli kabak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TeReN- -- 30 Kasım 2010; 11:52:17 >

• Ya kardeşim ben 325 e sıfır gibi 5800 cihazı satamıyorum 400 nedir satamassın çok zor denk gelmesi lazım
  • Magazadan daha ucuza alir alacak kisi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

quote:

piyasadaki sıfır fiyatlara yakın 2. el fiyatı görünce tutamıyorum kendimi nabayım
    rereranslarım kısmından bakabilirisin aynı telefonun 2 haftalıgını(daha jelatını uzerindeydi) 6 ay önce ben zor satmıştım 370e.shem o zaman bu cihazın sıfırı şimdikinden cok daha pahalıydı.en ucuz satan yer 485 di.Tabi isteyen istedigi fiyatta vermekte de özgürdür yapacak bişey yok.Ama cihaz an itibari ile watanda 424 lira arkadasın fiyat ise 400 lire http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_blue-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28mavi%29/productdetails.aspx?I_ID=36901
    Bu arada bit yenigi arayacak bişey yok sizn gibi telefoncu da degilim. buradan ucuza mal toplayıp çevremde satmıyorum.ama sanırım siz çevrenizden ucuza mal toplayıp burada satabildiginiz en yüksek fiyattan satıyorsunuz o yüzden piyasanın düşmesi pek işineze gelmiyor çünkü mesajında bir degil on bit yenigi var gibi geliyor
    hatta bit yeniği değil zaten profilinden belli kabak gibi

telefoncu olduğumu söyleyen ilk arkadaş da siz oldunuz hayırlı olsun keşke öyle olsaydı biraz para kazanırdı

arkadaşımınızın da konusunu daha fazla kirletmeyelim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 3100 vs 3200
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.