Şimdi Ara

400 tl mekanik klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tl civarı rgb sessiz mekanik klavyeye ihtiyacım var. Bilek desteğide olsa iyi olur. Oyun için kullanıcam. Gerçekten fiyatına değer dediğiniz varsa 500lerede çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana sorarsan fiyatına değecek mekanik klavyeler 500TL den başlıyor zaten. Daha düşük bütçeli klavyelerde pek bi konfor görmedim ben şu ana kadar.

İncehesapta 520TL ye Razer Blackwidow 2019 Chroma vardı geçen aylarda fiyat aynı ise tercih edebilirsin fakat sessiz değil. Kardeşim de geçen sene Cooler Master Storm Trigger Z almıştı brown switch, beyaz ledli çok güzel bi klavye, 480TL ye falan denk gelmişti. Bulabilirsen tavsiye ederim.
  • Teşekkürler bi bakayım dediklerinize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 400-450 TL ye corsair k68 bulursan tavsiye ederim. şuan fiyatları baya abartmışlar stoklarda olmadığından dolayı.
  • Onu düşünüyordum bende bi ara 600 civarıydı indirime girer diye bekledim şimdi 700e dayanmış iyi bi indirim olursa aklımda var k68

• Rampage Hydra r6 RGB kırmızı switch önerebilirim Önceden Kullanmıştım Çok İYi Ve Performansı Çok Çok iyi
    www.hepsiburada.com
    Rampage Hydra R6 Usb -Rgb- Aydınlatmalı Oyuncu Mekanik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rampage-hydra-r6-usb-rgb-aydinlatmali-oyuncu-mekanik-klavye-p-HBV0000040YE4
  • Onada bi bakayım, k68 filan uçtu gitti çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0-2000TL Mouse önerisi!!
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.