Şimdi Ara

400 tl fark var 6s mi 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

400 tl fark var hangisini önerirsiniz ?
    2550 ip6s
    2950 ip7

ikiside 32gb

tip olarak 6s daha iyi gibi

• Hocam bence hiç düşünmeden 7 alın rahat edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • platinone kullanıcısına yanıt
    dostum sence tasarım olarak 7 mi güzel 6s mi ?

7 nin arkası çok çirkin gözüküyor gözüme o yüzden biraz 6s e kayar gibi oldum
  • Hocam ben hiç şüphesiz 7'nin tasarımını daha iyi buluyorum. Uzun süre de kullanacaksanız 7 çok daha mantıklı

• 6s alın 400₺ ile de başka şeyler yaparsınız 6s ve 7 arasında aman aman fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslemci ve ram aynı ise 6s.

• 7nin kronik sorunları var. 6s daha oturmuş bir model. Arada performans farkı yok. Ben de aynı ikilemde kalıp tercihimi 6s 32 gb dan yana kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam 6S alirim. 3.5 mm kulaklik girisi 7'de yok. Ha kablo var da aha unuttun bir yerde tepin dur kendi kendine.

Cok muzik dinlemiyorsaniz 7 alin.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    iyide ben zaten iphone'nun kendi verdiği kulaklığı kullanıyorum oda uyumlu yani benim için kulaklık girişi olmaması sıkıntı değil

7 ye karar verdim yeni olan her zaman daha iyidir diye düşünüyorum sonuçta suya toza dayanaklı olması bile bi avantaj
  • Kesinlikle 7 alın. 6s problemli bir telefon.
  • İp 7

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Kesinlikle 7 alın. 6s problemli bir telefon.

Ne gibi problemler var 6S'de acaba? Daha doğrusu 6S'de var dediğiniz problemler 6S Plus'da var mı?
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Özellikle ios 10 güncellemesinden sonra çok fazla hatalarla karşılaştık. Kamerasından tutun bataryasına kadar. Apple garanti hizmetlerinde kaliteli servis verdiği için diğer markalar kadar göze batmasa da birçok kişi telefonunu garantiye götürmek, göndermek zorunda kaldı. Verimli çalışmayan bir telefon olduğunu söyleyebilirim 6s'in. 6s plus hakkında bilgim yok.
  • Parayı bol ve kolay kazanıyorsanız 7,diğer türlü 6s,6s plus neyimize yetmiyorki.
  • Tabikide 7. Şuanda ios 10 lu 6 neyse 6-7 ay sonra ios 11 li 6s o olacak. Yani özelliklerden kısacaklar hafif hantallaşıcak vs vs hala kullanılabilir düzeyde olsada 2500 tl verdiğin telefonun eskidiğini pskolojik olarak hissedeceksin. Kimse tutupda "ömü böndö ikö gögöböyt röm vör " demesin. 8 yıldır iphone kullanıyorum 20 gb da ram olsa yenisi çıkınca eskisinin performansı düşüyo işte. 6s zaten eski kasa oldu hadi kasasını geçtim 7 de dokunmatik home tuşu ve su geçirmezlik gibi radikal yenilikler var. 6s 2500 tlye değmez 2000 tl ye 6 yada SE alırım param cebime kalır en azından nasıl olsa üçüde eskidi üç aşağı beş yukarı performansları yakın birbirine. Kesinlikle 7 diyorum. Birde 6s de kronik kasa soyulma sorunu var.

• 6s kullanıyorum ne problem varmış çok merak ettim? Bilmeden etmeden ne güzel sallıyorsunuz.

• millet 6s kullandığı için 6s al diyorlar.eğer yeni alacaksan mutlaka en yenisini alacaksın.aynı tartışma geçen sene 6 mı 6s mi alayım şeklindeydi.suya toza dayanıklı,çift hoparlör,home tuşu,pil ömrü vs. bunlar başlıca yenilikler.telefonun 1 sene daha fazla gidecek öyle düşün.yeni her zaman iyidir.

• Kılıflada kullansan soyulma sorunu var nokta nokta dökülüyo metalimsi kaplaması. 2 yıldır kullandığım 6 nın yamulmaması , kronik yamulma sorunu olmadığı anlamına gelmediği gibi sende soyulma olmaması da bir sorun olmadığı anlamına gelmicektir.

• 4-5 yıllık bir kullanımdan söz ediyorsan elbette 7 al. Şunu da söyleyeyim batarya sorunu 6s'de sadece 2015 yılının eylül ve ekim ayında üretilmiş modelleri kapsıyor. Bilip bilmeden insanları yanlış bilgilendirmeyelim. 7 de çok sorunlu. Özellikle sarı ekran, soyulma (simsiyah) ve kamerada gölge problemleri mevcut. Ayrıca plus olan hariç ikisinde de 2 GB bellek var. Dolayısıyla işletim sisteminin 2 GB belleğe ağır gelmeye başladığı an 6s de 7 de aynı zaman diliminde yavaşlamaya başlayacaktır. Belleğe ağır geldikten sonra işlemci kurtaramaz.

Tip olarak derseniz aynı pek bir fark yok ama arkadaki kamera çıkıntısı bence 7'de daha kötü göründüğü için 6s bu noktada bir adım önde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Tabikide 7. Şuanda ios 10 lu 6 neyse 6-7 ay sonra ios 11 li 6s o olacak. Yani özelliklerden kısacaklar hafif hantallaşıcak vs vs hala kullanılabilir düzeyde olsada 2500 tl verdiğin telefonun eskidiğini pskolojik olarak hissedeceksin. Kimse tutupda "ömü böndö ikö gögöböyt röm vör " demesin. 8 yıldır iphone kullanıyorum 20 gb da ram olsa yenisi çıkınca eskisinin performansı düşüyo işte. 6s zaten eski kasa oldu hadi kasasını geçtim 7 de dokunmatik home tuşu ve su geçirmezlik gibi radikal yenilikler var. 6s 2500 tlye değmez 2000 tl ye 6 yada SE alırım param cebime kalır en azından nasıl olsa üçüde eskidi üç aşağı beş yukarı performansları yakın birbirine. Kesinlikle 7 diyorum. Birde 6s de kronik kasa soyulma sorunu var.

iOS 12'de de 7 kasacak ne anlamı var o zaman almanın... iOS9'lu iPhone 6s var asla güncellemem, bu haliyle 7'den de farkı yok. Kasa da 1'e 1 aynı ama 6s'in kasası eskidi artık Performanstan bahsetmişler, telefon bu sonuçta, gidip GTA 5 oynamıyoruz ve cihaz apple. Başka biri de demiş sorunlu 6s Çıkalı 1 yıldan fazla olmuş bir cihaz mı daha güvenilirdir yoksa çıkalı 3 ay olmuş bir cihaz mı ? Dua edin de samsung gibi elinizde patlamasın 7 1 tuş 400 TL eder mi iyi düşün :) o 400 lirayla neler alırsın. 10'larca kılıf 100'lerce ekran koruyucu, wireless kulaklık, vs vs. Bunlara tek tuş değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Aralık 2016; 14:54:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.