Şimdi Ara

400 TL ALTI TABLETLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 400 TL altı hangi tablet alınabilir.
    Asus Memopad 176C alternatifi olarak.

• 400tl altı almayın hocam çok pişman olursunuz sakın
    bizde 200tllik tablet digiwaymi ne ayarlara girmiyor bence hocam biraz daha para sayıp 700tlye bir tablet alın
    ama hocam örnek verdiğiniz tablet iyi bir modele benziyor
  • REEDER A7S IPS/NEW --gold ve bimeks de var
    http://forum.donanimhaber.com/m_91760336/tm.htm

veya

dark evo7300,evo7400
  • Büyük kapasiteli ve önemli ölçüde grafik performansı isteyen oyunlar oynamıyorsanız. Yada şöyle söyleyeyim, oyun oynamam internet ve video temelli bir kullanımım var diyorsanız galaxy tab 4 7.0 alternatif olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkürler, Reeder A8i nasıldır?
  • Hocam selamlar, öncelikle işim gereği pek çok tablet pc'yi inceleme fırsatı bulduğumu söylemeliyim. Ancak tecrübelerimde reeder A8i'nin ayrı bir yeri var kesinlikle. İlk çıktığında fiyatına göre sunduğu performans olarak çok ses getirmişti, bir de Türkiye'deki ilk intelli tabletti sonuçta... General Mobile için Discovery ne ise reeder için de a8i odur.

Şu inceleme videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum, sevdiğim bir teknoloji kanalından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magentoMan

Hocam selamlar, öncelikle işim gereği pek çok tablet pc'yi inceleme fırsatı bulduğumu söylemeliyim. Ancak tecrübelerimde reeder A8i'nin ayrı bir yeri var kesinlikle. İlk çıktığında fiyatına göre sunduğu performans olarak çok ses getirmişti, bir de Türkiye'deki ilk intelli tabletti sonuçta... General Mobile için Discovery ne ise reeder için de a8i odur.

Şu inceleme videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum, sevdiğim bir teknoloji kanalından.

Hocam bende ya Memopad 7 yada A8i almayı düşünüyordum konuda iyi tabletler bulamadığıma göre bu ikisinden birini alıcağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.