Şimdi Ara

400 Şarj Süresi . . ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Arkadaşlar pil süresi 2.0 yüklediğiniz zaman gözle görülür şekilde azalıyor ben 1.1.4'e geri döndüm şimdi full pil kurtuldum valla :)

Yapma yaa, bu kötü oldu işte
  • arkadaslar ben bır kac ay oncesıne kadar pda kullanıyordum. pda da bazı programlar acaıp pıl yıyordu. acaba iphone da da boyle bır durum soz konusu olabılırmı?
  • aman amanlik bir olay yok ancak wi fi aciksa ve kullanimda ise bayagi sarj yiyor,ve oyun oynarken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Arkadaşlar pil süresi 2.0 yüklediğiniz zaman gözle görülür şekilde azalıyor ben 1.1.4'e geri döndüm şimdi full pil kurtuldum valla :)

Ben hem at&t sözleşmeli hem de kırık iPhone kullanıyorum. ikisinde de 2.0 var. Push'u kapattığın saniyede pil ömrü düzeliyor. Kırık olan iPhone'a cydia kurmadım, böylece telefonun hızı da arttı. Tavsiye ederim. Push kullandığım vakit 5 saatte pilin bittiğine de şahit oldum. Bu 2.0'ın değil push'un getirdiği bir dezavantaj. 2.1.0'da düzelecek deniyor. Yalan tabii :) 3G iPhone'da hem 3G hem Push açıkken ekran ışığını dibine kadar açıksa, bir de gps'e bakıyorsanız, pilin nasıl azaldığını anlatmak mümkün değil.
  • barbee
    Doğru söylüyorsun kardeş geçen denememde bende push'u kapattım ve tekrar 2.0 yazılım yükledim şimdi normale döndü pil gerçekten push açık olunca 1 günde pili tüketiyor. Demek bundanmış ama nasıl hata yapıyor bu adamlar anlayamıyorum ya bi de 2.0 da ses seviyesinin kaydedilememe sorunu va cihazı respring yada açıp kapatınca düşük seviyeye çekiyor otomatikman zil seviyesini.
  • Bu ses seviyesinin dusmesi bende olmuyor telefonu kapatip aciyorum hep sonda.
  • Çok ilginç hem mac hemde normal windows ile kırdığımdada oluyor bu belki başka bişeyle ilgilidir çünkü tüm yabancı forumlarda da insanlar bu sorundan şikayet etmişler ve genel kanı 2.0 firmware'ın bir hatası olduğu yönünde. Bootloader 4.6 bundan olabilir mi acaba sende kaç?
  • çoğu pilin ömrü zaten bu kadar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.