Şimdi Ara

.400 hardisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. benim bir sorunum yardımcı olursanız sevinirim. asus anakartım var 400 lük sata taktım biçimlendirme istiyor, ama benim dosyalarım var hardiskkimde. biçimlendirmeden nasıl tanıtabilirim .şimdiden teşekkürler

Senin yapacağın çalısır durumdaki baska bı makineye takcaksın hdd ni.O bilgisayarın hdd sine yedekliceksin neyin varsa.Sonra gene o bilgisayarda hdd ni 100gb + 100gb + 100gb + 100gb şeklinde parçalıcaksın.Sonra geri bilgilerini son 2 bölümden birisine yedekliceksin.Kendi bilgisayarına taktığın zaman görecek bios hdd ni .

Sende windows unu kurabileceksin.

Daha kısa yolunu bilen varsa yazsın ben bilmiyorum şahsen.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 30 Mart 2007; 21:42:02 >
  • O dosyaları başka bir bilgisayarda başka bir hdd ye yedekle dedım zaten.Yazdıklarımı iyi oku !

ben hdd imi böldüm ama bi parçası 250gb bi parça 130gb ve hepsinide görüyor

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Senin bios versiyonu yenidir.Aynısı basıma gelmişti ben ordan biliyorum.Ama benim hdd de yedeklenecek bişey yoktu ben direk 120 gb ını formatladım sonra da windowsun içinden kalanını formatlamıstım.
    satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla benim anakartı ağustosta aldım

ve biosunu daha yeni güncelledim

eğer arkadaşın anakart eski ise

dediğin olabilir

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • zaten 200 lük hardiskimi kullanıyorum 400 lük ek yapayım dedim ama ne kadar denediysem biçimlendirme sitiyor. bunun bir yolu olmalı. bu arada ana kartım yeni 6 ay önce aldım.
  • iyi de zaten ilk kez taktığında mecbursun biçimlendirmeye..hem zaten eskisine bi şey olmayacak..o ayrı bu ayrı..film var demişsin onlar eskide sanırım onunlşa bi alakası yok zaten sen yenisini biçimlendireceksin..ilk defada yavaş biççimlendir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.