Şimdi Ara

400 gb hdd 38 gb gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bir arkadaşım kullanmadığı eski bir kasasını bana verdi bende içindeki 1 tane 400 gb hdd + 80 gb sdd vardı ben bunları kendi kasama taktım ama 80 gb olan 35.3 gb - 400 gb olan ise 38.9 gb gözüküyor ne yapmalıyım sabaha kadar cevap gelirse çok iyi olur
     400 gb hdd 38 gb gözüküyor 400 gb hdd 38 gb gözüküyor 400 gb hdd 38 gb gözüküyor 400 gb hdd 38 gb gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 29 Mart 2015; 14:08:56 >

• paganmin kullanıcısına yanıt
    Resimleri neden simage yapmıyorsunuz kardeşim ? daha sonra konuya girip bakmıyor musun nasıl gözüktüğüne insanları cevap atmaktan kaçırabilir söyleyeyim kardeşim.

Biosta'da öyle gözüküyorsa işi bitiktir bu hdd ' lerin, en fazla firmware update varsa denenebilir, seagate çıkarıyor çünkü.
  • hdd nin üzerindeki jumper lardan ayarlarını kontrol edin çoğu zaman o şekilde kısıtlamalar oluyo ordan bir kontrol yap.
  • teşekkürler cevabınız için hocam dh e resim yüklemek daha uzun sürüyor bende bu yüzden hızlıresimden yüklüyorum ve hızlı resime yüklediğimde forumlarda paylaşmak için özel bir link oluyuyor bende bu linki driek yapıştırıyorum

eve gidince bakarım teşekkürler
  • hocam hddim üzerinde şuan bir jumper yerinde plastik parçacadan bulunmuyor ve ben o kısıma birşey takmıyorum ama o parçadan elimde 2 tane var nasıl ve neye göre yapacağımı bilmiyorum teşekkürler
  • Master ve slave yazar hdd uzerinde o tablosununizleyerek bi bolume takip dene. O sekilde pc ye tak bakalim neticeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 400 gb olan hdd  400 gb hdd 38 gb gözüküyor

buda 80 gb olan ssd
     400 gb hdd 38 gb gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • paganmin kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim uyumsuzluk olmasın diye yeri değiştiriliyor böyle veri kısıtlaması yapacağını sanmıyorum, büyük ihtimal ölü bu diskler.
  • Bu diskleri hd tune programıyla tarattın mı , bozuk bölüm var mı .Gerçi hdd biraz kayıp gözüküyor. Şöyle ki 320 gb 289 gb gözüküyor . Fakat sizin disklerde çok fazla kayıp var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU KAYIP YERLERİ NASIL DÜZELTİCEM
  • hocam biostan uefi biyos dan birşey anlamıyorum nerden depolamayı görebilirim ?
  • hocam hdd ler çok sıcak değil ama sdd nin üstüne elimi koydum elim yandı çok sıcak sorun mu var ? arkadaşa sordum o içindeki motoru bozulmuştur dedi bende ona ssd nin içinde motor yok çip var dedim o herhalde hdd sandı
  • Açılışta del tuşuna bas bios ayarlarına gelirsin. Şimdi hangi bölüm ismini hatırlamıyorum , enterle seçeneklere gel hdd yazan yerlere enterle bilgisayarına bağlı hdd gerçek kapasitelerini görebilirsin.

Bozuk alanları bildiğim kadarıyla bazı programlarla düzeltiyorlar. Tabi soruna bağlı olarak tam netice alınır mı denemek gerekir. Bu yazılımsal sorunları çözen programları internetten araştırabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşeküürler araştıracağım
  • araştırdım ama bir program bulamadım önerirmisiniz ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79581142/tm.htm burada Galatasaray1362 arkadaş bazı hdd kurtarma programlarını paylaşmış , isterseniz bir bakın.
  • Kardeşim hdd yi biçimlendireceksin eğer yine aynı kalırsa onu aldığın yere git adamın suratına fırlat banada aynısı olmuştu ...
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.