Şimdi Ara

400-600 ytl arası telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba son 3-4 yıldır sonny ericson t630 kullanıyorum telefonumu ve degıstırmek ıstıyorum 400-600 ytl arası bır telefon bakıyorum marka olarak illaki şu olacak diye bir takıntım yok, kafamda NOKIA N73 Music Edition gibi bir model düşündüm ama burdan sormak ıstedım.

kamera kalıtesı ozellıkle aksam çekimi ile
    kullanımı bilhassa tuştakımının kullanımı rahat olan
    dışarıya verdıgı ses ile yuksek bir performans gösteren 400-600 ytl arası önerebileceginiz telefonlar nelerdir.

• Nokia N73 güzel bir telefon ancak belirttiğiniz bazı kriterlere uymuyor. Mesela gece çekilen fotoğraflar.
  • n73
  • k790i ve k810 i gece çekimlerinde çok başarılıdır.xenon flaşı ile öne çıkar.bide acoustic atımmı müzik seti gibi olur telefonun.tuştakımıda gayet kullanışlıdır.batarya konusundada başarılıdır.
  • k790i senin için yararlı bir telefon olur
  • pekı şu şekilde bir sorunla karsılasırsak telefonun kapagı cızılırse ve degıstırmemız gerekırse bunun ıcınde cozum bulabılırmıyız ???
  • Eğer yetkili servislerde tanıdığın biri varsa kolaylıkla değiştirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K810i tavsiye ederim Xenon flaşla gece çok iyi foto çekersin
    Tuş takımını beğenmezsen K790i al veya Xenon flaşı olan başka bir telefon
  • uzun zamandır adam gıbı bır telefon kullanmadıgım ıcın soruyorum bu onerılen telefonlara program yukleme yada ne bıleyım bunlara benzer uygulamalar yazılımlar bulma konusunda hangısı gelecege donuk avantajlar sağlar yanı tamam gece cekımı kısmını gectık n73 sanırım normal sartlar altında kalıtelı resım cekebılıyor ama dedıgım gıbı program yuklemek ve buna benzer ıslemlerde hangısı ıcın aradıgımızı zamanında daha kolay bulabılırız sanırım nokia
  • N73 alabileceğin en kompşe telefon olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

N73 alabileceğin en kompşe telefon olacaktır...

Gece çekimi?
  • N73'ün gece çekimi gerçekten pek iyi değil, Xenon flaşlı bir telefon (mesela K810i) almak daha iyi bu bakımdan bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Mart 2008; 21:02:46 >
  • soruyu ılk sordugumda bukadar net cevaplar alabılecegımı dusunmemıstım ilginizden dolayı cok tesekkurler. N 73 de karar kıldım
  • Doğru bir karar vermişsin.O fiyata N73 den daha iyi bir telefon bulamazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

N73'ün gece çekimi gerçekten pek iyi değil, Xenon flaşlı bir telefon (mesela K810i) almak daha iyi bu bakımdan bence de.

İç mekan ve gece çekimlerinde mor tonlara rastlayabiliyoruz. Ayrıca renkler gerçeği yansıtmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

N73'ün gece çekimi gerçekten pek iyi değil, Xenon flaşlı bir telefon (mesela K810i) almak daha iyi bu bakımdan bence de.

İç mekan ve gece çekimlerinde mor tonlara rastlayabiliyoruz. Ayrıca renkler gerçeği yansıtmıyor.

n73'demi??

birde şuan ankarada n73 ü kaç paraya kadar temın edebılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06reis -- 17 Mart 2008; 15:26:12 >
  • quote:

n73'demi??

birde şuan ankarada n73 ü kaç paraya kadar temın edebılırız.

Yazdıklarım Nokia N73 için geçerlidir.
  • Gece Çekiminin En iyi iLacı xenon Flash dir bu da bu fiyat aralığında k790 ve 810i modellerinde gayet başarılı.ve bunLar biR cep telefonu artık telefon olduğu unutuldu bu aletlerinbence k790i yeterLi
  • kardes k790 al n73 daha iyi fiyatıda uygun sana 420 ytl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.