Şimdi Ara

40 Yıllık Cüneyt Arkın Filmlerinin Diriliş Ertuğruldan Daha İyi Olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir Diriliş izleyen olarak konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Diriliş'i örnek göstermesinin Cüneyt Arkın filmlerine en yakın yapım olmasından kaynaklandığınından dolayı olduğunu düşnüüyorum. Prodüksiyonu en iyi olan dizi bence Muhteşem yüzyıldır onun da kalitesi elbet tartışılır. Şu anki bütçe ve teknoloji o zamanlar olsaydı çok çok daha iyi yapımların sinema ve tv sektörümüzüde yerini alacağını söylebilirdik.

    İyi yapımlar çok nadir çıkmakta . Leyla ile mecnun , Ekmek Teknesi , Dağ 2 , Ezel , Tatlı hayat aklıma şu yazıyı yazarken gelen ilk yapımlar. Umarım kalite yavaş yavaş artmaya başlar.

    Sinema bölümünde daha güzel mesajlar görmek eleştiriye açık olmak eleştiri yapabilmek çok önemli . Konu dışından bir farkı olmalı bu bölümün...
  • Onlar için Ertuğrul bey sadece bir propaganda aracı. O kadar para da propaganda için.
  • 90 lar ve 2000'lerin ilk yarısı dizilerde altın dönemlerdi, hemen hemen bütün yapımlar kendini izletiyordu. Kaygısızlar, üvey baba, Osman sınavın yapımları KV 1-55, acı hayat, asmali konak aklima gelenler.



    Genç dizilerine değinirsek Kampüsistan çok kaliteli bir yapımdı ama ne yazıkki underrated oldu. Şuan bakıyorum genç ve okul konseptli bütün diziler çöp. Yeni nesil epey şanssız bu konuda.



    Sinemaya deginmiyorum, bazı yapımların dışında (babam ve oğlum vs.) Yeşilçam dan sonra Türk sineması bitti bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.